Wonen aan 't Laantje in Loosdrecht

Aan Het Laantje in Loosdrecht (hoek Luitgardeweg) worden 49 appartementen ontwikkeld, die allen worden voorzien van een parkeerplaats in een parkeerkelder. In dit appartementencomplex worden 15 appartementen via Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in de sociale huursector verhuurd en toegewezen aan starters en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. De overige wooneenheden zijn zowel koopappartementen als vrije sector huurappartementen.

Het appartementencomplex wordt voorzien van zonnepanelen, de appartementen worden energiezuinig opgeleverd en duurzaam (gasloos) gebouwd.
De appartementen kenmerken zich door een ideale ligging ten opzichte van de voorzieningen in Nieuw-Loosdrecht. De grootte van de appartementen varieert tussen 55 m2 en 115 m2.

Naar verwachting kan de bouw van het nieuwbouwproject begin 2022 starten. De realisatie duurt ongeveer anderhalf jaar. 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het project ontvangen of heeft u een andere vraag? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten ontleent worden.  

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.