Wonen aan 't Laantje in Loosdrecht

VERKOOP KOOPAPPARTEMENTEN TYPE C EN TYPE E GESTART!
De verkoop van de 16 koopappartementen in het project Wonen aan 't Laantje is gestart! Voor meer informatie over de appartementen kunt u hier lezen. Heeft u belangstelling in één van de appartementen of wilt u meer informatie? Neem contact op met ID Makelaars in Hilversum. Zij zijn te bereiken telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Indeling appartementencomplex
Aan 't Laantje in Loosdrecht worden 49 appartementen ontwikkeld met een ondergrondse parkeerkelder. De appartementen kenmerken zich door een ideale ligging ten opzichte van de voorzieningen in Nieuw-Loosdrecht en variëren qua grootte tussen ca. 55 m2 en ca. 105 m2. Elke appartement beschikt over een eigen parkeerplek en berging onderin het gebouw.

Het appartementencomplex gaat bestaan uit meerdere woonlagen die bereikbaar zijn door middel van een trap en/of lift. De appartementen zullen gaan voldoen aan de strenge huidige eisen op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat de appartementen worden voorzien van zonnepanelen en geen gasaansluiting meer zullen hebben. 

Het bouwprogramma bestaat uit de volgende appartementen:
- 11 vrije sector huurappartementen (middelduur) van ca. 70 m2 exclusief balkon of terras 
- 6 vrije sector huurappartementen van ca. 75 m2 exclusief balkon of terras
- 9 koopappartementen van ca. 90 m2 exclusief balkon of terras
- 7 koopappartementen (penthouses) van ca. 105 m2 exclusief balkon
- 16 sociale huurappartementen van ca. 55 m2 exclusief balkon of terras.

Woningcorporatie G&O is verantwoordelijk voor de verhuur van de sociale huurappartementen, die met voorrang toegewezen worden aan starters en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. De overige wooneenheden bestaan uit zowel koopappartementen als vrije sector huurappartementen. Ook deze appartementen worden bij voorkeur met voorrang toegewezen aan inwoners uit de gemeente Wijdemeren.

Stand van zaken

Vaststelling bestemmingsplan
Op donderdag 10 februari 2022 heeft de raad van de gemeente Wijdemeren het bestemmingsplan voor de realisatie van 49 appartementen in Loosdrecht vastgesteld. 

Zitting Raad van State 3 mei 2022
Op dinsdag 3 mei 2022 heeft er bij de Raad van State een zitting plaatsgevonden over de mogelijke verstoring van het leefgebied van beschermde dassen in de buurt van de bouwlocatie aan ’t Laantje. Omwonenden van ’t Laantje vreesden dat de dagelijkse routine van de beschermde dassen, die een burcht hebben in het aangrenzende "Bos van Sprenger", verstoord zou worden. De Raad van State heeft op 12 mei met een spoeduitspraak aangegeven dat er geen obstakel is voor het bouwen van het nieuwbouwplan.

Start bouwwerkzaamheden Wonen aan 't Laantje
Naar verwachting kan de bouw van het nieuwbouwproject rond de zomer van 2023 starten. De realisatie duurt ongeveer anderhalf jaar. 

Interesse appartement
Heeft u interesse in een koop- of vrije sector huurappartement in project Wonen aan ’t Laantje? Neem hiervoor contact op met ID Makelaars in Hilversum. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.
Geïnteresseerden voor de sociale huurappartementen kunnen te zijner tijd contact opnemen met woningcorporatie G&O in Hilversum.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de projectwebsite www.wonenaanhetlaantje.nl.

Wilt u meer informatie over onze andere projecten? Neem gerust contact met ons op. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.   

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.