JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Wonen aan 't Laantje - Loosdrecht

ALLE KOOPAPPARTEMENTEN TYPE C EN TYPE E VERKOCHT!
Aan het begin van jaar begon de start van de verkoop van de 16 koopappartementen in het project Wonen aan 't Laantje. Er was veel interesse voor beide types appartementen en de verkoop verliep voorspoedig. Inmiddels zijn alle 16 appartementen verkocht! Ook de overige appartementen van het appartementengebouw zijn overgedragen aan de betreffende eigenaren. 

Indeling appartementencomplex
Aan de Luitgardeweg in Loosdrecht worden 49 appartementen ontwikkeld met een ondergrondse parkeerkelder. De appartementen kenmerken zich door een ideale ligging ten opzichte van de voorzieningen in Nieuw-Loosdrecht en variëren qua grootte tussen ca. 55 m2 en ca. 105 m2. Elke appartement beschikt over een eigen parkeerplek en berging onderin het gebouw.

Het appartementencomplex gaat bestaan uit meerdere woonlagen die bereikbaar zijn door middel van een trap en/of lift. De appartementen zullen gaan voldoen aan de strenge huidige eisen op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat de appartementen worden voorzien van zonnepanelen en geen gasaansluiting meer zullen hebben. 

Het bouwprogramma bestaat uit de volgende appartementen:
- 11 vrije sector huurappartementen (middelduur) van ca. 70 m2 exclusief balkon of terras 
- 6 vrije sector huurappartementen van ca. 75 m2 exclusief balkon of terras
- 9 koopappartementen van ca. 90 m2 exclusief balkon of terras
- 7 koopappartementen (penthouses) van ca. 105 m2 exclusief balkon
- 16 sociale huurappartementen van ca. 55 m2 exclusief balkon of terras.

Woningcorporatie G&O is verantwoordelijk voor de verhuur van de sociale huurappartementen, die met voorrang toegewezen worden aan starters en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. De overige wooneenheden bestaan uit zowel koopappartementen als vrije sector huurappartementen. Ook deze appartementen worden bij voorkeur met voorrang toegewezen aan inwoners uit de gemeente Wijdemeren.

Interesse huurappartement
Geïnteresseerden voor de sociale huurappartementen kunnen te zijner tijd contact opnemen met woningcorporatie G&O in Hilversum. De vrije sector huurappartementen worden verhuurd door ID Makelaars. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Stand van zaken

Start bouwwerkzaamheden Wonen aan 't Laantje
De bouw van het project is gestart in september 2023. Na verwachting worden alle appartementen in het tweede kwartaal 2025 opgeleverd.  

Zitting Raad van State 3 mei 2022
Op dinsdag 3 mei 2022 heeft er bij de Raad van State een zitting plaatsgevonden over de mogelijke verstoring van het leefgebied van beschermde dassen in de buurt van de bouwlocatie aan de Luitgardeweg. Omwonenden van ’t Laantje vreesden dat de dagelijkse routine van de beschermde dassen, die een burcht hebben in het aangrenzende "Bos van Sprenger", verstoord zou worden. De Raad van State heeft op 12 mei met een spoeduitspraak aangegeven dat er geen obstakel is voor het bouwen van het nieuwbouwplan.

Vaststelling bestemmingsplan 10 februari 2022
Op donderdag 10 februari 2022 heeft de raad van de gemeente Wijdemeren het bestemmingsplan voor de realisatie van 49 appartementen in Loosdrecht vastgesteld. 

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de projectwebsite www.wonenaanhetlaantje.nl.

Nieuwsbrief
Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van het project Wonen aan 't Laantje? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Nieuwsbrief 1 | oktober 2023
Nieuwsbrief 2 | januari 2024
Nieuwsbrief 3 | maart 2024

Wilt u meer informatie over onze andere projecten? Neem gerust contact met ons op. Bekijk hier hoe u ons kunt bereiken.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.