Wonen aan 't Laantje in Loosdrecht

Aan Het Laantje in Loosdrecht (hoek Luitgardeweg) worden 49 appartementen ontwikkeld, die allen worden voorzien van een parkeerplaats in een parkeerkelder. In dit appartementencomplex worden 15 appartementen via Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in de sociale huursector verhuurd en toegewezen aan starters en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. De overige wooneenheden zijn zowel koopappartementen als vrije sector huurappartementen.

Het appartementencomplex gaat bestaan uit meerdere woonlagen die bereikbaar zijn door middel van een trap en/of lift. De appartementen zullen gaan voldoen aan de strenge huidige eisen op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent dat de appartementen worden voorzien van zonnepanelen en geen gasaansluiting meer zullen hebben. 

De appartementen kenmerken zich door een ideale ligging ten opzichte van de voorzieningen in Nieuw-Loosdrecht en variëren qua grootte tussen ca. 55 m2 en ca. 115 m2.

Het bouwprogramma bestaat uit de volgende appartementen:
- 11 vrije sector huurappartementen (middelhuur) tussen ca. 85 m2 exclusief balkon of terras 
- 6 vrije sector huurappartementen van ca. 95 m2 exclusief balkon of terras
- 10 koopappartementen van ca. 100 m2 exclusief balkon of terras
- 7 koopappartementen (penthouses) van ca. 115 m2 exclusief balkon
- 15 sociale huurappartementen van ca. 55 m2 exclusief balkon of terras

Naar verwachting kan de bouw van het nieuwbouwproject medio 2022 starten. De realisatie duurt ongeveer anderhalf jaar. 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het project ontvangen of heeft u een andere vraag? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.   

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.