JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Wie we zijn

Johan Zijtveld, oprichter en directeur

Vastgoed is altijd mijn passie geweest. Midden jaren ’90 legde ik al de basis voor mijn huidige werkzaamheden bij Rabobank – 30 jaar later ontwikkelde ik mijn oude werkplek, het oude Rabobank-kantoor. Als financier moest ik veel weten van locaties, leerde ik de markt kennen en – het belangrijkste – bouwde ik mijn netwerk op. Door de overstap naar de bouwwereld en de ervaring bij een ontwikkelende aannemer werd dit netwerk verder versterkt en groeide mijn vastgoedervaring en liefde voor het vak. Vanaf dat moment wilde ik me alleen nog bezighouden met projecten die mij energie gaven. Ondernemen geeft me die vrijheid.

Met JeeGee Vastgoed kan ik daadwerkelijk iets realiseren voor jong en oud. We ontwikkelen iets fysieks voor meerdere doelgroepen en generaties. We drukken als het ware een stempel op de woon- en leefomgeving: de combinatie tussen wonen en groen, de uitstraling, de architectuur. Samen met onze klanten en betrokkenen zijn we bezig met de toekomst.

Zeven jaar geleden begonnen we met drie villa’s in Breukeleveen. Onze projecten zijn inmiddels groter en complexer, maar ik heb nog steeds hetzelfde doel voor ogen: mooie dingen maken. En datzelfde enthousiasme voel ik ook bij mijn collega’s.

Barbara Fikke, senior projectmanager

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in bouwwerken, dus de keuze Bouwkunde aan de TU Delft was voor mij een logische keuze.

Na mijn studie ben ik gaan werken als assistent-projectmanager bij een kleine projectontwikkelaar in Utrecht. Door de kleinschaligheid van dit bedrijf, zat ik altijd dicht bij het vuur en leerde ik enorm veel van de projectontwikkeling en bouwmanagement. Na een aantal jaren stapte ik over naar een groot adviesbureau in Houten. Daar begeleidde ik grote projecten en groeide ik door naar de functie van senior projectmanager. Na deze functie waagde ik in 2012 de sprong in het diepe en begon ik als zelfstandige. Naast dat ik meer tijd kon steken in mijn opgroeiende gezin, was ik bestuurder van een basisschool met de portefeuille vastgoed en was ik betrokken bij de verbouwing van meerdere luxe villa’s, de transformatie van bedrijfspanden naar appartementen en de bouw van bedrijfsruimten. Nu werk ik aan mooie projecten voor JeeGee Vastgoed.

Het bouwproces begint met woorden, getallen en schetsen en eindigt in een bouwwerk van materialen als staal en beton. Het creëren van een gebouw naar een plek om te wonen of te werken, dat is wat mij drijft om in deze branche te werken. Ook het werken in teamverband maakt het werken binnen deze branche ontzettend leuk, omdat iedere partij zijn onmisbare rol in het intensieve traject heeft.

Het werken voor JeeGee Vastgoed geeft mij ontzettend veel energie en plezier. Met het gedeelde enthousiasme en een no-nonsens instelling ben ik hier helemaal op mijn plek.

Bertine Jongerden, executive assistant

De vastgoedwereld heeft mij altijd getrokken: niet zeuren, lekker aanpakken. Die mentaliteit voel je ook terug bij JeeGee Vastgoed. Samen met mijn collega’s zet ik alles op alles om de mooiste projecten te realiseren. Daarin versterken we elkaars – toch al enorme – enthousiasme en energie.

Waar ik vroeger niet bij een klein bedrijf wilde werken, vind ik het nu heerlijk overal bij betrokken te zijn. Ik heb de vrijheid om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Doordat ik overal zoveel vanaf weet, kan ik collega’s zoveel mogelijk ontlasten en ze attenderen op lopende zaken en nieuwe kansen. Daarnaast verzorg ik de communicatie, wat soms best een uitdaging is met alle verschillende partijen. Maar dat maakt het extra leuk om elke keer iedereen weer op een goede manier te bereiken en betrekken.

Om steeds beter te worden in mijn vak, blijf ik mezelf ontwikkelen. Ook daarvoor heb ik alle vrijheid bij JeeGee Vastgoed. We blijven groeien en mooie dingen maken.