JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Informatie website JeeGee Vastgoed

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. JeeGee Vastgoed doet zijn uiterste best steeds correcte en actuele informatie te verschaffen op deze website en onze andere portals. Onjuistheden of onvolledigheden zijn echter niet altijd te vermijden. JeeGee Vastgoed is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. JeeGee Vastgoed behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Functioneren website JeeGee Vastgoed

JeeGee Vastgoed stelt alles in het werk om de website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Hierbij spelen vele factoren een rol, waaronder de afhankelijkheid van externe partijen. Maar ook de persoonlijke browser- en/of internetinstellingen van de gebruiker. Als gevolg hiervan kan JeeGee Vastgoed niet garanderen dat de websites te allen tijde toegankelijk zijn, naar behoren functioneren en/of vrij zijn van virussen. JeeGee Vastgoed vraagt hiervoor uw begrip.

Informatie gebruiken website JeeGee Vastgoed

JeeGee Vastgoed behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JeeGee Vastgoed of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. Informatie op deze website mag wel afgedrukt en/of gedownload worden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigen disclaimer

JeeGee Vastgoed behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Het is dan ook raadzaam om deze tekst met enige regelmaat te raadplegen.

Deze pagina is voor het laatst opgemaakt op 03-05-2021.