JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Wonen aan de Horndijk Loosdrecht

Op een schitterende locatie, direct aan de Vuntusplas, zijn aan de Horndijk te Loosdrecht twee prachtige vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger gerealiseerd. De villa’s sluiten naadloos aan bij de bestaande bebouwing aan de Horndijk. 

In vrijwel alle vertrekken zal het omliggende water het decor vormen; aan de wegzijde is er de rustige Loenderveensche Plas en aan de achterzijde natuurlijk de Vuntusplas, waar heerlijk gevaren kan worden in de zomer en tijdens strenge winters fantastische schaatstochten kunnen worden gemaakt. Via de Vuntusplas zijn de overige Loosdrechtse Plassen alsmede de sluis naar De Vecht bereikbaar.

In de zomer van 2020 is gestart met de bouw van de twee unieke vrijstaande villa's. De villa’s kenmerken zich door hun grootte, luxe afwerking en werkelijk fenomenale ligging. In het eerste kwartaal van 2022 zijn beide villa's opgeleverd en mag het resultaat er zeker zijn!

Het projectteam bestond uit Building Design Architectuur uit Borne en Lichtenberg Bouwgroep uit Rijssen. Deze fijne samenwerking heeft geleid tot dit prachtige eindresultaat, een resultaat om trots op te zijn.

Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!

Meer informatie

Weten wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bekijk de contactpagina op onze website hoe u ons kunt bereiken.