JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

’t Laantje Loosdrecht

Aan ’t Laantje, dicht bij het dorpscentrum van Nieuw-Loosdrecht, zijn op een ruim bemeten perceel van 2000 m² drie luxe vrijstaande rietgedekte villa’s ontwikkeld. Door de prachtige ligging aan het park ‘Bos van Sprenger’, vormen ze tezamen een rustgevende en toch zeer centrale plek om te wonen!

Elke villa heeft zijn eigen uitstraling met een ruime achtertuin op het zuiden, waarbij de bewoners de keuze hadden om hun eigen 'look & feel' mee te geven. 
De eerste villa heeft een dak met een afgeschuind gedeelte aan de uiteinden van de nok, dit heet een wolfskap. De woonoppervlakte van deze villa is circa 180 m2. De middelste villa heeft een woonoppervlakte van zo’n 200 m2 met een overhellende kap. Door het gebogen dak, men noemt dit een getoogde dak, heeft de derde villa het grootste woonoppervlakte van zo’n 225 m2.

De vrijstaande villa’s heb allen een rieten dak en zijn aan de buitenkant wit gestuct of gekeimd. Daarnaast is er gekozen voor donkere houtafwerking (potdekselwerk) op de gevel en voor donkere kozijnen. Door de combinatie van donkere en lichte kleuren, krijgen de woningen een modern en eigentijds karakter en passen ze dankzij het rieten dak perfect in de bosrijke omgeving.

De Loosdrechtse Plassen bevinden zich in de nabijheid en het is nooit verder dan 10 minuten fietsen naar de dichtstbijzijnde plas. In directe omgeving zijn ook uitgestrekte bossen, heide en weilanden. Utrecht ligt zo’n 20 autominuten en Amsterdam/Schiphol ligt op zo’n 30 autominuten van Nieuw-Loosdrecht vandaan.

Het ontwerp van de villa’s lag in handen van architectenbureau Building Design Architectuur uit Borne; een bekende architect die al vele villa’s in het Plassengebied heeft ontworpen. De verantwoordelijkheid van de bouw lag bij Lichtenberg Bouwgroep uit Rijssen, de villabouwer bij uitstek.

Meer informatie?

Meer weten over dit project? Of wilt u zelf onze expertise aanwenden voor de ontwikkeling en bouw van uw droomvilla? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bekijk de contactpagina op onze website hoe u ons kunt bereiken.