• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een breed begrip. JeeGee Vastgoed ziet projectontwikkeling als een onderdeel van een groter proces; het inpassen van gebouwen, nieuw of bestaand, binnen de natuurlijke (leef) omgeving. Met aandacht voor die omgeving, voor nu en voor later. Daar gaat het tenslotte om. JeeGee Vastgoed is gespecialiseerd in (kleinschalige) woningbouwprojecten,maar we hebben ook ruime ervaring in het (her) ontwikkelen van bedrijfsonroerend goed. Ook is er ervaring in het herontwikkelen of herbestemmen van monumentaal vastgoed, zowel rijksmonumenten als gemeentelijke monumenten.

JeeGee Vastgoed is het bedrijf van Johan Zijtveld. Door zijn jarenlange ervaring binnen de bouwwereld, gecombineerd met een financiële achtergrond is hij in staat om projecten op hun merites te beoordelen. Waar liggen de kansen? Maar ook, waar liggen de risico’s. Welke doelgroep moet je benaderen? En welke aspecten zijn belangrijk voor de omgeving?

Door zijn jarenlange ervaring, zijn grote netwerk binnen de vastgoedwereld en binnen het ambtelijk apparaat en de onafhankelijkheid van grote partijen is hij een meerwaarde in het ontwikkelproces. Daarnaast is JeeGee Vastgoed down to earth; geen hoge overhead die zorgt dat projecten onhaalbaar worden. Juist niet; met de voeten in de klei kan hij alle specialiteiten inhuren en waar nodig inzetten. Snel, flexibel en efficiënt.

Op dit moment zijn wij doende om diverse locaties in de regio Gooi-en Vechtstreek en Eemland te herontwikkelen. Dit zijn woningbouwprojecten, waar luxere woningen zullen worden gerealiseerd. Regelmatig komt er actuele informatie op de website. Mocht u meer informatie willen over deze projecten dan kunt u altijd contact opnemen. Vaak zijn de projecten in de regio Gooi en Vechtstreek en het Eemland. Maar inmiddels ook daarbuiten is JeeGee Vastgoed actief en werkt waar nodig met lokale goed ingevoerde partijen.

Neem de proef op de som en ga een vrijblijvend gesprek aan. Daarin kan precies worden uitgelegd wat JeeGee Vastgoed voor u en uw (mogelijke) project kan betekenen. Of u nu vastloopt met uw vergunningsaanvraag of de mogelijkheden onderzoekt voor (her) ontwikkeling van uw grond of terrein, JeeGee Vastgoed kan u terzijde staan in de complexe wereld van projectontwikkeling.

Project woonschepen Kortenhoef

Op een prachtige locatie, direct aan het Hilversums Kanaal is JeeGee Vastgoed B.V. bezig met de transformatie van een jachthaven tot woonschepenhaven. Het is de bedoeling dat er 6 grote luxe woonschepen komen en 4 kleinere betaalbare woonschepen. Daarnaast wordt de huidige bedrijfswoning gesloopt en wordt daar een nieuwe vrijstaande villa neergezet.  Op dit moment zijn wij druk doende met de voorbereidingen van de te volgen bestemmingsplanprocedure. De woonschepen zullen gasloos worden gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Duurzaamheid zal dus een main issue worden bij de realisatie!

Tevens worden de woonschepen aangelegd op eigen grond en water. Een unieke mogelijkheid om binnen 25 minuten van Schiphol een unieke woonervaring te realiseren. Ook krijgen de woonschepen de mogelijkheid om een boot af te meren. Kortom een unieke kans om bijzonder te wonen!!

Nu al meer informatie? Neem contact met ons op.

JeeGee Vastgoed herontwikkelt centrumlocatie Nieuw Loosdrecht

Midden in het winkelgebied van Nieuw Loosdrecht ontwikkelt JeeGee Vastgoed in nauwe samenwerking met Gallo Projectmanagement uit Blaricum het voormalige winkelpand van Van Melsen.

De bestaande winkel zal worden gesloopt en worden vervangen door een nieuwe winkel met bovenliggende appartementen. E.e.a. zal perfect passen binnen het hernieuwde hart van Nieuw Loosdrecht. Op de foto is de huidige locatie te zien, op het moment dat de nieuwe beelden beschikbaar zijn zullen ze op de website worden weergegeven.

Alle nieuw te realiseren appartementen zullen worden verhuurd, hiertoe is een overeenkomst gesloten met een particulier belegger.

Futurum Building te Soest

Elke dag een vakantiegevoel

Futurum Building biedt ruimte, rust en regelmaat

Het Kerkplein in Soest is meer dan 100 jaar het decor geweest voor de Rabobank. Traditioneel werden de twee k’s op één plein gevoegd: Kapitaal en Kerk. Het gebouw uit het jaar 2000 is te groot geworden voor de bank. Voor ontwikkelaar JeeGee Vastgoed een unieke kans om de twee hoogste verdiepingen van het gebouw te transformeren tot wooncomplex met negen luxe appartementen.

Futurum Building. Een gebouw met een knipoog naar de toekomst. De historie van de locatie wordt gerespecteerd. Rabobank heeft hier geruime tijd een prominente plek vervuld. Maar bij een nieuwe bestemming hoort ook een nieuwe naam. De toekomst is voor Futurum Building.

Appartementen met ruimte, een weids uitzicht en een buitenleven met een groot balkon. De bewoners van Futurum Building ervaren fraaie vergezichten. De polderlandschappen tussen Baarn, Bunschoten/Spakenburg, Amersfoort en Soest, de Oude Kerk en het Eemlandschap.

De verkoop is in deskundige handen van Van Wijk Makelaars uit Soest (035 – 6015050).


Project ’t Laantje Nieuw Loodsdrecht

In het centrum van de kern Nieuw Loosdrecht worden op een ruim bemeten perceel van 2000m² drie vrijstaande rietgedekte villa’s ontwikkeld. De woningen kenmerken zich door hun luxe afwerking, de centrale maar vooral rustige ligging in de dorpskern, de ruime tuin op het zuiden en de prachtige architectuur.

Voor de architectuur tekent Building Design uit Zenderen; een bekende en vermaarde architect die al vele villa’s in het Plassengebied heeft ontworpen. De bouw zal gebeuren door Lichtenberg Bouwgroep uit Rijssen, de villabouwer bij uitstek.

Op dit moment is het bestemmingsplan onherroepelijk en is de omgevingsvergunning ingediend. De verwachting is dat de sloop zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2018 waarna Lichtenberg zal starten met de bouw van deze drie prachtige villa’s. De verkoop is in deskundige handen van ID Makelaars uit Hilversum (035 – 642 44 74).


Project Wonen aan de Horndijk Loosdrecht

Op een schitterende locatie, direct aan de Vuntusplas worden aan de Horndijk te Loosdrecht twee prachtige vrijstaande villa’s met eigen aanlegsteiger gerealiseerd. De villa’s sluiten naadloos aan bij de bestaande bebouwing aan de Horndijk.

In vrijwel alle vertrekken zal het omliggende water het decor vormen; aan de wegzijde is er de rustige Loenderveensche Plas en aan de achterzijde natuurlijk de Vuntusplas, waar u ’s zomers heerlijk kunt varen en tijdens strenge winters fantastische schaatstochten kunt maken. Via de Vuntusplas zijn de overige Loosdrechtse Plassen alsmede de sluis naar De Vecht bereikbaar.

De verkoop is inmiddels gestart! Bezoek voor meer informatie de projectwebsite: wonenaandehorndijk.nl. De verkoop is in deskundige handen van ID Makelaars.


Project Estate Amalia: 4 luxe villa-appartementen Amalialaan in Baarn

In het centrum van Baarn zullen aan de Amalialaan vier zeer luxe appartementen worden gerealiseerd. De vermaarde Baarnse architect Albert Luijck legt momenteel de laatste hand aan dit prachtige project. De appartementen liggen op een prachtige locatie; in het centrum van vorstelijk Baarn.

Het betreft hier drie grote appartementen van ongeveer 140 a 145m² GBO. Exclusief buitenruimte van ongeveer 20m². Zeer luxe afgewerkt met Villeroy en Boch sanitair, een luxe Siematic keuken, een dubbele garage, luxe houten stompe binnendeuren, gesauste wanden en gestucte plafonds alsmede hoge plinten.Het topappartement is weliswaar wat kleiner (ongeveer 110m² GBO), maar kent hoge plafonds en een prachtig dakterras van ongeveer 30m².

De verkoop is in deskundige handen van Van Wijk Makelaars uit Soest (035 – 601 5050) en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters uit Laren (035 – 303 5625). Wilt u meer informatie? Bezoek de projectwebsite: estate-amalia.nl of klik op de onderstaande button.


Jeegee Vastgoed verwerft uniek Rijksmonument

In het centrum van Nieuw Loosdrecht is JeeGee Vastgoed B.V. eigenaar geworden van een uniek rijksmonument. Deze woning uit 1678 is een van de oudste woningen in Nieuw Loosdrecht en was jarenlang in gebruik als woning van een agrarisch bedrijf. Het monument is volledig gedateerd en zal worden voorzien van een compleet nieuwe geisoleerde rieten kap.

Bouwbedrijf Lichtenberg B.V. uit Rijssen verzorgt de renovatie van de buitenzijde. Het dak zal worden opgebouwd conform de voorschriften die gelden voor een monument maar met gebruik van nieuwe materialen en technieken. Nadat de buitenzijde compleet is vernieuwd zal ook het omliggende erf een facelift krijgen waarna het monument zal worden verkocht.

Voor de binnenzijde is een renovatieplan gemaakt door het vermaarde architectenbureau H&E Architecten uit Hilversum; een autoriteit op het gebied van renovatie van monumenten. Groot voordeel van deze benadering is dat een nieuwe koper maximaal kan profiteren van de belastingvoordelen die renovatie van monumenten met zich meebrengt.

Op onderstaande foto’s ziet u enkele foto’s van de bestaande toestand en van de werkzaamheden. Daarnaast ziet u een artist impression van de buitenzijde na verbouwing. De verkoop van dit monument zal plaatsvinden in het voorjaar van 2018 en is in handen van Arjan van der Waaij van Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters uit Eemnes. Ook zijn collega Monique Klompmaker is volledig van dit project op de hoogte. Voor een koper zijn er ook mogelijkheden om extra land bij te kopen. Meer informatie via 035-539 44 70.

Project Pakhuys du Buy in hartje Baarn

Midden in het gezellige centrum van Baarn komen binnenkort 8 nieuwbouw appartementen in de verkoop met een oppervlakte tussen de 50 m² en 60 m². Sommige appartementen worden voorzien van een tuin, andere krijgen een balkon of een dakterras. Met name voor de starters is dit een uitgelezen mogelijkheid om een betaalbaar nieuwbouwappartement te kopen. Zeker gezien de lage rente is dit dus een buitenkans!

Uiteraard worden de appartementen compleet opgeleverd inclusief sanitair en een keuken en voorzien van een eigen berging. De prijzen zullen beginnen vanaf € 155.000,- vrij op naam.

Baarn ligt centraal in Nederland en is vooral bekend vanwege Paleis Soestdijk en de Lage Vuursche. Het dorp wordt niet voor niets Vorstelijk Baarn genoemd. Daarnaast kent Baarn een uitstekende spoorverbinding met zowel Utrecht als Amsterdam en ligt ook de snelweg A1 vlakbij.

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Inmiddels is er gestart met de sloopwerkzaamheden. De bouw is in handen van Ter Reehorst uit Tienhoven. De sloop wordt uitgevoerd door BTZ uit Almere.

Project Wonen aan de Herenweg

Op een werkelijk schitterende locatie, aan het einde van Breukeleveen bevindt zich een prachtige plek waar wij binnenkort drie vrijstaande villa’s gaan realiseren. Met een eigen uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen, een schitterend uitzicht over de weilanden en polders en in de nabijheid van de voorzieningen, is dit met recht een droomlocatie.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Inmiddels is Ter Reehorst uit Tienhoven gestart met de werkzaamheden. De verwachting is dat de woningen medio 2018 worden opgeleverd.