Vijfde en laatste nieuwsbrief: plan Cannenburgerpark wordt Cannenburger Businesspark

| 192 woorden | 1 minuut leestijd

Afgelopen voorjaar maakten de grondeigenaren van het bedrijfsterrein aan de Cannenburgerweg bekend dat het woningbouwplan Cannenburgerpark van de baan is. Bezwaren van direct omwonenden en de daaropvolgende beslissing van de rechtbank zorgen ervoor dat de beoogde woningbouwontwikkeling onhaalbaar is geworden. Een harde realiteit voor de vele woningzoekenden die zich als geïnteresseerden hadden aangemeld.

Inmiddels is er meer duidelijkheid over de toekomstige invulling van het terrein; de herontwikkeling wordt opnieuw bedrijfsmatig ingevuld onder de naam Cannenburger Businesspark. Het plan is om binnen de bestaande bedrijfsbestemming 29 (bedrijfs)units en 4 garageboxen te ontwikkelen. In de bijgaande nieuwsbrief leest u meer over het plan dat wij bij de gemeente Wijdemeren indienen.

Meer informatie
Wij verwachten op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven over de realisatie van het Cannenburger Businesspark. Voor dit project lanceren wij dan ook binnenkort een nieuwe website: www.cannenburgerbusinesspark.nl.
De projectwebsite www.cannenburgerpark.nl en het e-mailadres info@cannenburgerpark.nl zijn dan niet meer in gebruik.

Wilt u op de hoogte blijven van het project Cannenburger Businesspark, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van JeeGee Vastgoed.

Voor vragen en/of opmerkingen over het project Cannenburger Businesspark, kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres info@jeegeevastgoed.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.