Over ons

Na zo'n 12 jaar in de financiële wereld en na negen jaar binnen de bouwwereld, is Johan Zijtveld in 2015 voor zichzelf begonnen. Dit resulteerde in een eigen bedrijf genaamd: JeeGee Vastgoed B.V. Het eerste project dat Johan Zijtveld als projectontwikkelaar realiseerde waren drie vrijstaande villa's in Breukeleveen.
"Ik ben ondernemer en houd mij bezig met projecten die mij energie geven. Dit met een eigen verantwoordelijkheid, de mogelijkheden om je eigen look en feel toe te voegen en daadwerkelijk iets te realiseren. Vastgoed is altijd mijn passie geweest. Je ontwikkelt iets fysieks. Voor meerdere doelgroepen, voor meerdere generaties. Je drukt een stempel op de woon- en leefomgeving. Het plezier van mijn vak is dat ik bezig ben met de toekomst. "Building the future"."

De organisatie

JeeGee Vastgoed B.V. is een betrokken en gedreven projectontwikkelaar in het (her)ontwikkelen van woningbouw, kantoorpanden, kavels en recreatief vastgoed.
In onze kleine organisatie kunnen wij snel en adequaat beslissingen nemen. De mentaliteit is down to earth; geen hoge overhead die zorgt dat projecten onhaalbaar worden. Het grote lokale en regionale netwerk met uitstekende contacten is een unique sellingpoint en zorgt voor een continue toestroom aan projecten waaruit eventuele (nieuwe) samenwerkingen ontstaan. De contacten met de lokale overheden hebben een meerwaarde in het proces.
In de afgelopen jaren is het ontwikkelgebied van JeeGee Vastgoed B.V. gegroeid en ligt dit voornamelijk in de regio's Gooi en Vechtstreek, de Utrechtse Heuvelrug en het Eemland. 

Onze werkwijze

Door de jarenlange ervaring binnen de bouwwereld, gecombineerd met een financiële achtergrond, is Johan Zijtveld in staat om projecten op hun kwaliteiten te beoordelen. Nadenken over de optimale invulling. De combinatie tussen wonen en groen. Welke architectuur? Wat wordt de uitstraling? Waar liggen de kansen? Maar ook, waar liggen de risico's? Welke doelgroep moet je benaderen? En welke aspecten zijn belangrijk voor de omgeving? Met deze kennis en kunde is JeeGee Vastgoed B.V. een meerwaarde in een ontwikkelproces. Vraag onze brochure aan voor meer informatie over onze aanpak. 

Meer informatie

JeeGee Vastgoed B.V. ontwikkelt concepten en projecten die passen bij de toekomstige generaties: "Building the future". Ook weten wat de meerwaarde van JeeGee Vastgoed B.V. voor uw locatie is? Vraag onze brochure aan en neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. 
Bekijk onze contactpagina hoe u ons bereikt.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.