Over ons

Na zo'n 12 jaar in de financiële wereld en na negen jaar binnen de bouwwereld te hebben gewerkt is Johan Zijtveld in 2015 voor zichzelf begonnen. Dit resulteerde in 2015 tot een eigen bedrijf genaamd: JeeGee Vastgoed B.V. Het eerste project dat Johan Zijtveld als projectontwikkelaar realiseerde waren drie vrijstaande villa's in Breukeleveen.
"Ik ben ondernemer omdat dit mij de vrijheid geeft om me bezig te houden met projecten die mij energie geven. Dit met een eigen verantwoordelijkheid, de mogelijkheden om je eigen look en feel toe te voegen en daadwerkelijk iets te kunnen realiseren. Vastgoed is altijd mijn passie geweest. Je ontwikkelt iets fysieks. Voor meerdere doelgroepen, voor meerdere generaties. Je drukt als het ware een stempel op de woon-en leefomgeving. Het plezier van mijn vak is het bezig zijn met de toekomst. Building the future."

De organisatie

JeeGee Vastgoed B.V. is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zich richt op woningbouw, bedrijfsmatig onroerend goed, kantoren en recreatief vastgoed. De organisatie heeft een platte organisatiestructuur, waardoor beslissingen snel en adequaat kunnen worden genomen. De mentaliteit is down to earth; geen hoge overhead die zorgt dat projecten onhaalbaar worden.
Het grote lokale en regionale netwerk met uitstekende contacten is een unique sellingpoint en zorgt voor een continue toestroom aan projecten en worden er eventuele samenwerkingen opgetuigd. Ook de contacten met de lokale overheden leidt tot een meerwaarde in het proces.
In de afgelopen jaren is het ontwikkelgebied van JeeGee Vastgoed B.V. gegroeid en ligt deze voornamelijk in de regio's Gooi en Vechtstreek, de Utrechtse Heuvelrug en het Eemland. Maar ook buiten deze regio's ontwikkelt JeeGee Vastgoed B.V. verschillende projecten.

Onze werkwijze

Door de jarenlange ervaring binnen de bouwwereld, gecombineerd met een financiële achtergrond, is Johan Zijtveld in staat om projecten op hun merites te beoordelen. Nadenken over de optimale invulling. De combinatie tussen wonen en groen. Welke architectuur? Wat wordt de uitstraling? Waar liggen de kansen? Maar ook, waar liggen de risico's? Welke doelgroep moet je benaderen? En welke aspecten zijn belangrijk voor de omgeving? Met deze kennis en kunde kan JeeGee Vastgoed B.V. een meerwaarde zijn in een ontwikkelproces.

Meer informatie

JeeGee Vastgoed B.V. is elke dag bezig om concepten en projecten te ontwikkelen die passen bij de toekomstige generaties: "building the future". Ook weten wat de toegevoegde waarde van JeeGee Vastgoed B.V. voor uw locatie kan zijn?
Graag leggen wij u in een oriënterend gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.
Bekijk onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.