Over ons

JeeGee Vastgoed is opgericht door Johan Zijtveld. Door zijn jarenlange ervaring binnen de bouwwereld, gecombineerd met een financiële achtergrond, is hij in staat om projecten op hun merites te beoordelen. Waar liggen de kansen? Maar ook, waar liggen de risico’s. Welke doelgroep moet je benaderen? En welke aspecten zijn belangrijk voor de omgeving?

Door zijn grote netwerk binnen de vastgoedwereld en binnen het ambtelijk apparaat en de onafhankelijkheid van grote partijen, is hij een meerwaarde in het ontwikkelproces. De mentaliteit is down to earth; geen hoge overhead die zorgt dat projecten onhaalbaar worden. Juist niet; met de voeten in de klei kan hij alle specialiteiten inhuren en waar nodig inzetten. Snel, flexibel en efficiënt.

JeeGee Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar met een scala aan eigen projecten en posities. JeeGee Vastgoed richt zich op (binnen)stedelijke herontwikkeling met als geografisch aandachtsgebied Gooi en Vechtstreek, Utrechtse Heuvelrug en het Eemland. Globaal de driehoek tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Maar inmiddels is JeeGee Vastgoed ook daarbuiten actief en werkt waar nodig met lokaal goed ingevoerde partijen.

Door de geringe overhead is de organisatie flexibel en kostenefficiënt. De onafhankelijkheid van een aannemer garandeert een frisse en heldere kijk op de betreffende locatie en zodoende genereert deze werkwijze de maximale opbrengst. JeeGee Vastgoed richt zich op woningbouw, bedrijfsmatig onroerend goed, kantoren en recreatief vastgoed. JeeGee Vastgoed is naast de projecten genoemd op de website, met veel meer posities op diverse locaties bezig. Deze posities bevinden zich (vaak) nog in een schetsfase. 

Ook weten wat de toegevoegde waarde van JeeGee Vastgoed voor uw locatie kan zijn?
Graag leggen wij u in vrijblijvend orienterend gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. 
Bekijk onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.