JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
302 woorden
2 minuten leestijd

Gemeenteraad stelt bestemmingsplan Wonen aan’t Laantje vast

Er is goed nieuws voor de vele woningzoekenden in de gemeente Wijdemeren! Op donderdag 10 februari heeft de raad van de gemeente Wijdemeren het bestemmingsplan voor de realisatie van 49 appartementen in Loosdrecht vastgesteld.

Net als in de rest van Nederland, is er ook in de gemeente Wijdemeren een grote behoefte aan (betaalbare) woningen, zowel koop als huur. Met de realisatie van dit plan, wordt er voor verschillende doelgroepen de mogelijkheid geboden om in de gemeente Wijdemeren te blijven wonen. Dit biedt de mogelijkheid om doorstroming op de lokale woningmarkt te bevorderen.    

Vlakbij het centrum in Nieuw-Loosdrecht, aan ’t Laantje, worden 49 appartementen ontwikkeld, die variëren in grootte en prijsklassen. In deze natuurrijke omgeving komen sociale huurappartementen die met voorrang toegewezen worden aan starters en/of kleine huishoudens die woonachtig zijn in de gemeente Wijdemeren. Na realisatie worden deze appartementen in eigendom genomen door woningcorporatie Het Gooi en Omstreken uit Hilversum.

Daarnaast worden er 17 vrije sector huurappartementen gerealiseerd, waarvan er 11 appartementen vallen in de categorie middelduur. De in het plan te realiseren koopappartementen (ca. 100 m2) en penthouses (ca. 115 m2) zijn uitermate geschikt voor senioren die hun (te grote) woning willen verlaten en graag willen wonen in de nabijheid van alle voorzieningen. Ook deze appartementen worden met voorrang toegewezen aan inwoners uit de gemeente Wijdemeren.

Om het voor de nieuwe bewoners zo comfortabel mogelijk te maken, is nagedacht over voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw wordt voorzien van een kelder met eigen parkeerplekken. Daarnaast worden de appartementen duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Kortom, een prachtige toevoeging aan het nieuwbouw woningaanbod in gemeente Wijdemeren!

Heeft u interesse in een koop- of huurappartement in project Wonen aan ’t Laantje? Vul het contactformulier in op onze website: www.jeegeevastgoed.nl/contact.
Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen van dit project en andere (nieuwbouw)projecten? Meld u aan voor de nieuwsbrief van JeeGee Vastgoed: www.jeegeevastgoed.nl/nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht