Het Achtererf in Loosdrecht

Gelegen tussen de Nieuw-Loosdrechtsedijk en de bestaande woonwijk Hallinckveld, ontwikkelt JeeGee Vastgoed een plan met 18 grondgebonden woningen en 18 appartementen.

De 18 grondgebonden koopwoningen bestaan uit:
- 4 woningen in een rij
- 8 twee-onder-een-kapwoningen
- 6 vrijstaande woningen

Het appartementengebouw is verdeeld in 6 koopappartementen en 12 sociale huurappartementen. De 12 huurappartementen in het sociale segement zullen bij voorrang worden toegewezen aan jongeren en kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren die geen woning achterlaten. Hoe de toewijzing van de koopappartementen zal verlopen, wordt later bekend gemaakt. 

Deze locatie is al jaren geleden bestemd als woningbouwlocatie, maar werd telkens gehinderd door het ontbreken van een goede ontsluiting. Inmiddels is de ontsluiting geregeld. Via een nieuw aan te leggen weg zal de nieuwe woonwijk worden aangesloten op de Tjalk.

Gezien de huidige tijd, waarin het niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen, wordt het participatietraject digitaal gehouden. Via de website www.hetachtererf.nl hebben direct aanwonenden de mogelijkheid gehad om hun ideeën en bezwaren te uiten. Als gevolg van de wensen en de input uit de omgeving, is het plan meermalen aangepast of bijgesteld.

Het digitale proces wordt samen met Bureau voor Gebiedscommunicatie uit Amersfoort vormgegeven. Architect van dit project is H en E Architecten uit Hilversum.

Meer informatie?
Voor meer informatie en de huidige stand van zaken over het project, bezoek de website www.hetachtererf.nl.

Wilt u meer informatie over onze andere projecten of heeft u een andere vraag? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.