JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Herenweg in Breukeleveen

Aan de Herenweg op een schitterde locatie aan het einde van Breukeleveen, zijn drie vrijstaande villa’s gerealiseerd. Met een eigen uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen, een schitterend weids uitzicht over weilanden en polders, is dit met recht een droomlocatie om te wonen.

De drie villa’s hebben allen een eigen uitstraling en vormen samen toch een fraaie eenheid. Dit komt door het gebruik van wit stucwerk in combinatie met zwart potdekselwerk en rieten dak. De woonoppervlaktes variërend van 175 m2 tot 220 m2 en zijn gebouwd op een kavel dat omgeven is door idyllische brede sloten en toegankelijk is via twee eigen bruggen. De twee op de hoeken gesitueerde villa’s bieden de mogelijkheid om een sloep aan te leggen, waarmee de Breukelveensche- of Stille Plas kan worden bereikt. De bewoners hebben de mogelijkheid gekregen om hun villa te voorzien van een eigen ‘look & feel’. Dit heeft geresulteerd in drie verschillende speelse ingedeelde villa’s.

Alle villa’s beschikken over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het uitzicht op de Bethunepolder met in de verte de contouren van de stad Utrecht terwijl de Loosdrechtse Plassen in zowel zomer als winter zorgen voor een fraai decor. Kortom: een fantastische locatie om te wonen en tot rust te komen!

Elke villa is uniek ontworpen door het architectenbureau HenE architecten uit Hilversum. Bouwbedrijf Ter Reehorst uit Tienhoven heeft de wensen van de kopers verwerkt in deze prachtige woningen.

De oplevering van het project vond medio 2018 plaats.

Meer informatie

Wilt u weten of wij ook iets voor uw project(en) kunnen betekenen? Neem contact met ons op! U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina op onze website.