JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Estate Amalia Baarn

In het centrum van Vorstelijk Baarn, op de hoek Nieuw Baarnstraat en Amalialaan, is een exclusieve vrijstaande villa met vier zeer luxe appartementen gerealiseerd; Estate Amalia. De appartementen liggen op een rustige locatie en op loopafstand van het winkelhart en het NS-station.

Er zijn drie grote appartementen van circa 140 à 145 m2, exclusief buitenruimte van ongeveer 20 m2. Het bovenste appartement is iets kleiner (ongeveer 110 m2), maar kent hoge plafonds en een prachtig dakterras van ongeveer 30 m2.
De bovenste drie appartementen hebben grote balkons op het zuiden en het appartement op de begane grond beschikt over een tuin van bijna 100 m2 op het zuiden.

Elk appartement is zeer luxe afgewerkt en voorzien van veel glas waardoor de appartementen zeer licht zijn. Daarnaast is er voor elke woning, naast de parkeerplaats in de garagebox, een extra parkeerplaats.

De vermaarde Baarnse architect Albert Luijk (Luijk architecten) is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van dit prachtige project. De bouw van de appartementen is gerealiseerd door bouwbedrijf Van den Hengel gevestigd in Soest.