Pakhuys in Laren

Royaal wonen in een luxe en modern pakhuis, op fietsafstand van het culinaire en sfeervolle centrum van Laren

De nieuwe ruime drielaagse woningen aan de Caliskamp in Laren, krijgen de stijl van de vroegere pakhuizen en bieden een garantie voor ruimte, comfort en rust.
Kopers van deze woningen kiezen voor een royale woonruimte van maar liefst
ca. 166 m2 en allen beschikken over twee privébuitenterrassen van gezamenlijk
ca. 29 - 34 m2. Met het oog op de toekomst worden de woningen volledig duurzaam en gasloos gebouwd. De woningen zijn dan ook uitstekend geïsoleerd en worden inclusief luxe sanitair opgeleverd. Onder de pakhuiswoningen bevindt zich de privé parkeergarage. Deze biedt per woning twee parkeerplekken en heeft een directe toegang tot de woning. In totaal worden er voor dit project zeven pakhuiswoningen gerealiseerd.

Alle pakhuiswoningen zijn inmiddels verkocht!

Voortgang project
Midden april 2021 is begonnen met asbestsanering en de sloop van het bestaande gebouw. Medio augustus 2021 zijn de sloopwerkzaamheden en asbestinventarisatie afgerond en is bouwbedrijf Van Driesten uit Harskamp begonnen met de start van het project Pakhuys Laren!

Zo eind december 2021 vordert de bouw voorspoedig en zijn de contouren van de pakhuizen goed zichtbaar! Begin 2022 gaat het bouwbedrijf starten met het monteren van de dakbedekking. Bekijk hier de laatste projectfoto's.

Meer informatie?
Bekijk voor meer informatie de website www.pakhuyslaren.nl.

Wilt u meer informatie over onze andere projecten of heeft u een andere vraag? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.  

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.