JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk

Pakhuys Laren

Royaal wonen in een luxe en modern pakhuis, op fietsafstand van het culinaire en sfeervolle centrum van Laren

Het project Pakhuys Laren aan de Caliskamp in Laren is een uniek concept bestaande uit zes pakhuiswoningen waarvan één pakhuiswoning gesplist is in twee wooneenheden die verhuurd worden in het sociale segment. De koopwoningen hebben een patiotuin en een balkon. Bij de sociale huurappartementen hebben de nieuwe bewoners een patiotuin of een balkon. De in totaal zeven ruime woningen zijn gerealiseerd in de stijl van de vroegere pakhuizen en bieden een garantie voor ruimte, comfort en rust. 

Kopers van de woningen hebben gekozen voor een royale woonruimte van maar liefst ca. 166 m2 verdeeld over drie woonlagen en allen beschikken over twee privé buitenruimtes van gezamenlijk ca. 29 - 34 m2. 
Met het oog op de toekomst zijn de woningen volledig duurzaam en gasloos gebouwd. De woningen zijn ook uitstekend geïsoleerd en zijn voorzien van zonnepanelen. De pakhuizen zijn opgeleverd inclusief luxe sanitair. Onder de pakhuiswoningen bevindt zich de privé parkeergarage. Deze biedt per koopwoning twee parkeerplekken en heeft een directe toegang tot de woning. 

De zeven woningen aan de Caliskamp liggen op slechts enkele minuten afstand van het sfeervolle centrum van Laren. Een fijne rustige buurt voor jong en oud met o.a. voorzieningen als basisscholen, een middelbare school, diverse sportverenigingen en een zwembad om de hoek. Vijf kilometer verderop ligt Hilversum, waar u terecht kunt voor faciliteiten als de bioscoop, een treinstation en de grotere winkels. Door de gunstige ligging van Laren aan de A1 en A27, en de snelle verbindingswegen, bent u binnen ca. 20 autominuten in onder andere Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam/Schiphol.

Voortgang project
Midden april 2021 is begonnen met asbestsanering en de sloop van het bestaande gebouw. Medio augustus 2021 zijn de sloopwerkzaamheden en asbestinventarisatie afgerond en is bouwbedrijf Van Driesten uit Harskamp begonnen met de start van het project Pakhuys Laren!

Zo eind december 2021 vordert de bouw voorspoedig en zijn de contouren van de pakhuizen goed zichtbaar! Eerste kwartaal 2022 is het bouwbedrijf bezig geweest met de dakbekleding en zijn de gevels geisoleerd en bekleed. Aan de binnenkant is de stucadoor bezig geweest met het afwerken van de wanden en zijn de dekvloeren gestort. 

De 7 pakhuizen zijn eind juni 2022 opgeleverd.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze andere projecten? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk hiervoor de contactpagina op onze website.