JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
216 woorden
1 minuten leestijd

Wonen aan 't Laantje: binnenkort in de verkoop

Eindelijk is het zover! De verkoop van het plan Wonen aan 't Laantje gaat binnenkort starten. De 16 appartementen die te koop worden aangeboden bestaan uit twee types: koopappartementen (type C) en penthouses (type E). Elk appartement beschikt over zijn eigen parkeerplek en berging onder het appartementengebouw.

Appartementen type C
De negen koopappartementen van type C bevinden zich op de begane grond en op de eerste en twee verdieping. Allen hebben een ruime woonkamer met grote woonkeuken en hebben een prachtig uitzicht op de bomen die aangeplant worden aan de voorzijde van het appartementengebouw. Meer informatie over deze appartementen kunt u hier lezen. 

Appartementen type E
De zeven appartementen van type E worden ook wel de penthouses genoemd. Deze bevinden zich op de bovenste woonlaag van het appartementengebouw. De penthouses hebben een groot dakterras en/of balkon en hebben een subliem uitzicht op de omgeving. Informatie over deze luxe appartementen kunt u hier bekijken.  

Interesse appartementen
Heeft u interesse in één van de appartementen of wilt u meer informatie? Neem contact op met ID Makelaars in Hilversum. Zij zijn te bereiken telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Houd voor de start van de verkoop onze sociale media en website in de gaten!

Meer informatie over het project Wonen aan 't Laantje kunt u vinden op de projectwebsite www.wonenaanhetlaantje.nl.

Nieuwsoverzicht