JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
210 woorden
1 minuten leestijd

Verkoop gestart Wonen aan ’t Laantje

Woningzoekers opgelet! De verkoop is gestart van het nieuwbouwproject Wonen aan ’t Laantje in Loosdrecht. De 16 appartementen die te koop zijn bestaan uit twee types: koopappartementen (type C) en penthouses (type E). De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van circa 90 m2 tot maar liefst circa 115 m2.

Appartementen type C
De negen koopappartementen van type C bevinden zich op de begane grond en op de eerste en twee verdieping. Vanuit uw woonkamer loopt u zo uw tuin in of het balkon op en heeft u een prachtig uitzicht op de bomen die aangeplant worden aan de voorzijde van het appartementengebouw. Meer informatie over deze appartementen kunt u hier lezen. 

Appartementen type E
De zeven appartementen van type E worden ook wel de penthouses genoemd, omdat deze zich op de bovenste woonlaag van het appartementengebouw bevinden. De penthouses hebben een groot dakterras en/of balkon en hebben een subliem uitzicht op de omgeving. Informatie over deze luxe appartementen kunt u hier bekijken.  

Belangstelling
Heeft u belangstelling in één van de appartementen of wilt u meer informatie? Neem contact op met ID Makelaars in Hilversum. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Meer informatie over het project Wonen aan ’t Laantje kunt u vinden op de projectwebsite www.wonenaanhetlaantje.nl.

Nieuwsoverzicht