Verkoop gestart Wonen aan ’t Laantje

| 210 woorden | 1 minuut leestijd

Woningzoekers opgelet! De verkoop is gestart van het nieuwbouwproject Wonen aan ’t Laantje in Loosdrecht. De 16 appartementen die te koop zijn bestaan uit twee types: koopappartementen (type C) en penthouses (type E). De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van circa 90 m2 tot maar liefst circa 115 m2.

Appartementen type C
De negen koopappartementen van type C bevinden zich op de begane grond en op de eerste en twee verdieping. Vanuit uw woonkamer loopt u zo uw tuin in of het balkon op en heeft u een prachtig uitzicht op de bomen die aangeplant worden aan de voorzijde van het appartementengebouw. Meer informatie over deze appartementen kunt u hier lezen. 

Appartementen type E
De zeven appartementen van type E worden ook wel de penthouses genoemd, omdat deze zich op de bovenste woonlaag van het appartementengebouw bevinden. De penthouses hebben een groot dakterras en/of balkon en hebben een subliem uitzicht op de omgeving. Informatie over deze luxe appartementen kunt u hier bekijken.  

Belangstelling
Heeft u belangstelling in één van de appartementen of wilt u meer informatie? Neem contact op met ID Makelaars in Hilversum. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 035 - 6424474 of stuur een e-mail naar info@idmakelaars.nl.

Meer informatie over het project Wonen aan ’t Laantje kunt u vinden op de projectwebsite www.wonenaanhetlaantje.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.