JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
169 woorden
1 minuten leestijd

Verkoop Cannenburger Businesspark gestart!

Op de kruising van de Cannenburgerweg en Herenweg in Ankeveen verrijst het Cannenburger Businesspark; een karakteristiek gebouw met in totaal 29 bedrijfsunits en 4 geïsoleerde garageboxen. De units onderscheiden zich door hun uitstraling, de elektrische overheaddeur en de aparte loopdeur, de luxe gevelbekleding en de groene inrichting van het terrein. De units zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Er zijn units van ca. 100 m2 (BVO), van ca. 110 m2 (BVO) en van ca. 120 m2 (BVO). Daarnaast is er 1 unit van ca. 240 m2 (BVO). De garageboxen zijn ca. 25 m2.

De indeling van de bedrijfsunit is naar eigen inzicht te bepalen. Naast de twee toegewezen eigen parkeerplekken per bedrijfsunit, is er extra parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers.

Cannenburger Businesspark ligt op een ideale centrale plek waarbij de grote plaatsen zoals Hilversum, Utrecht en Amsterdam op korte rijafstand bereikbaar zijn.

Interesse
Kijk je uit naar het ondernemen in het hart van Ankeveen? Lees voor meer informatie de projectwebsite van Cannenburger Businesspark.
Heb je na het doornemen van de website nog vragen, neem dan contact op met de makelaars Castanea Bedrijfsmakelaars of ID Bedrijfsmakelaars.

Nieuwsoverzicht