Start sloopwerkzaamheden project Wonen aan 't Laantje

| 219 woorden | 1 minuut leestijd

Eindelijk was het zover! Na vaststelling van het nieuwbouwplan eerder dit jaar, kon er eindelijk een start gemaakt worden met de realisatie van de 49 appartementen van het project Wonen aan 't Laantje aan de Luitgardeweg. Al vroeg in de ochtend van woensdag 4 oktober startte aannemingsbedrijf BTZ met de sloop van de woningen aan 't Laantje 3 en 4. Bij dit spannende moment waren enkele betrokkenen aanwezig.

De sloop van de woningen neemt een aantal dagen in beslag. Als de materialen van de woningen afgevoerd zijn, wordt het hele terrein dat bebouwd wordt "bouwrijp" gemaakt. Dit houdt in dat de funderingen van de woningen en de oude kabels- en leidingen in de grond en boomstronken op het terrein worden verwijderd. Als het bouwterrein opgeruimd is, wordt er aansluitend begonnen met de graafwerkzaamheden voor het realiseren van de kelder.

Uiteraard gaan sloop- en nieuwbouw gepaard met overlast. Er zijn concrete afspraken gemaakt tussen de aannemer en de projectontwikkelaar om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor de veiligheid is het oostenlijke gedeelte van Het Laantje tot het einde van de bouwwerkzaamheden voor voetgangers afgesloten.   

De gehele bouw van het nieuwbouwplan ligt in handen van bouwbedrijf Driesten Harskamp

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van project Wonen aan 't Laantje? Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.