Nieuwsbrief Waterfront Vinkeveen: eerste bevindingen

| 173 woorden | 1 minuut leestijd

Het nieuwe ontwerp voor het Plashoeve-terrein wordt in nauwe samenspraak met de buurt ontwikkeld. De eerste gesprekken met de buurt zijn ondertussen gevoerd. 

Afgelopen periode heeft initiatiefnemer JeeGee Vastgoed gesproken met diverse omwonenden en andere belanghebbenden. Zo zijn er gesprekken gevoerd met direct omwonenden aan de Baambrugse Zuwe, de VvE van het Arkenpark, de VvE’s van de boothuizen, de VvE van de recreatiewoningen en de vijf naastgelegen woonarken.
De omgeving is over het algemeen erg blij dat het terrein wordt opgeknapt. Het terrein is nu zo rommelig en verouderd en de omwonenden storen zich aan de huidige parkeer- en afvaloverlast. Tegelijkertijd zijn er zorgen over met name de rust en de privacy in het toekomstige plan, hetgeen deze plek typeert. 

Eerste nieuwsbrief
In de eerste nieuwsbrief van Waterfront Vinkeveen leest u alles over de processtappen en de eerste bevindingen tot nu toe. Ook worden de eerste tekeningen toegelicht en wordt het vervolgproces geschetst. Download de nieuwsbrief hier.

Informatie
Bekijk deze pagina voor meer informatie. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@waterfrontvinkeveen.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.