JeeGee Vastgoed herontwikkelt Plashoeve-terrein in Vinkeveen

| 253 woorden | 2 minuten leestijd

Op het terrein van het iconische café-restaurant en hotel De Plashoeve ontwikkelt JeeGee Vastgoed een nieuw plan: ‘Waterfront Vinkeveen’. Een wenselijke ontwikkeling, omdat het restaurant en omliggend terrein ondertussen hun beste tijd hebben gehad. Tijd voor een nieuw plan dat past bij de allure van de Baambrugse Zuwe.

Wonen aan het water
Het terrein van De Plashoeve wordt omringd door het water van de Vinkeveense Plassen. Een unieke plek met voor veel mensen vele herinneringen. De bedoeling is om een nieuwbouwproject te realiseren dat past bij de wensen en behoeften van de omgeving. Onderdeel van de herontwikkeling zijn niet alleen het café-restaurant en hotel, maar ook het parkeerterrein en de jachthaven met steigers en ligplaatsen.

Samen met de buurt
Het ontwerp van project Waterfront Vinkeveen wordt in nauwe samenspraak met (direct) omwonenden gemaakt. Afgelopen periode is JeeGee Vastgoed daarom gestart met het voeren van verschillende gesprekken met direct omwonenden en andere belanghebbenden. Dit heeft geresulteerd in de eerste aandachtspunten voor het ontwerp. Betrokken architectenbureau Mulleners + Mulleners werkt momenteel aan een eerste schetsontwerp.

Randvoorwaarden ontwerp
Voordat wij breder in gesprek gaan met de omgeving, is het belangrijk om de kaders van de gemeente en de Provincie helder te hebben. Daarom wordt het eerste schetsontwerp eind juni getoetst door middel van een principeverzoek. Na de reactie van de gemeente gaat JeeGee Vastgoed opnieuw in gesprek met de buurt om de kaders van het project verder uit te werken.  

Informatie
Bekijk deze pagina voor meer informatie. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@waterfrontvinkeveen.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.