JeeGee Vastgoed een actieve vastgoedondernemer in de regio!

| 470 woorden | 2 minuten leestijd

Johan Zijtveld: ‘Ik werk in Soest graag samen met lokale ondernemers’

,,Heb jij je al ingeschreven voor onze periodieke nieuwsbrief?” Johan Zijtveld, eigenaar van JeeGee Vastgoed B.V., valt met de deur in huis wanneer wij de trouwe vendelier van SO Soest ontmoeten voor ons jaarlijks gesprek. ,,Met deze nieuwsbrief brengen wij geïnteresseerden in onze activiteiten een aantal keren per jaar digitaal op de hoogte van nieuws, actuele ontwikkelingen en de diverse (nieuwbouw)projecten. Zeker in deze tijd waarin woningen veelgevraagd zijn is een abonnement op onze nieuwsbrief bijna verplicht leesvoer.”

Johan Zijtveld is een makkelijke prater en hij voelt zich zichtbaar op zijn gemak op het terras van De Lindenhof waar ons gesprek plaatsvindt. Het typeert de Loosdrechter dat hij het in Soest goed naar zijn zin heeft. De projectontwikkelaar heeft het nodige in ons dorp gerealiseerd. ,,Hier in Soest werk ik graag samen met lokale ondernemers. Architect Arjan Valk, Van Wijk Makelaars, Bouwbedrijf Van den Hengel en Hovenier Eric Boshuizen zijn belangrijke partners voor de projecten die ik met JeeGee in de regio Soest ontwikkel.”

Mondileder
Johan geeft een voorbeeld van een project dat zich momenteel binnen de gemeentegrenzen ontwikkelt. ,,Aan de Amersfoortsestraat op de grens van Soesterberg en Amersfoort ontwikkelen wij het terrein van Mondileder met de bijbehorende opstallen. De bedoeling is dat hier 25 woningen zullen verrijzen, allen in een moderne en kubistische architectuur.”

,,Ik ben heel actief in Loosdrecht”, verduidelijkt Johan. ,,Met JeeGee Vastgoed B.V. zijn wij georiënteerd op de regio Gooi en Eemland, de Vechtstreek en het plassengebied rondom Vinkeveen. Sociale woningbouw doen wij vooral in gemeente Wijdemeren. Dat is ruim genoeg voor mij. Ik heb ervaring en mijn netwerk in deze regio. Het loopt als een trein, ook tijdens de turbulente coronadagen en ook in deze tijden van krapte op de woningmarkt. Tja, het duurt nu iets langer voordat je een project voor elkaar krijgt. Bij iedereen is het bekend dat er woningnood is, maar zodra woningbouw de eigen omgeving aangaat gaan de hakken in het zand. Het hoort bij deze tijd blijkbaar. Desondanks heb ik al veel mooie dingen mogen doen.”

Breed begrip
Projectontwikkeling is een breed begrip vindt Johan. ,,Het is een onderdeel van een groter proces. Het gaat om inpassen van gebouwen, nieuw of bestaand, die binnen de natuurlijke omgeving moeten passen. Dan moet je denken aan de industriële omgeving maar ook aan de leefomgeving. Het gaat om aandacht voor die omgeving ook met blik op de toekomst.”

ERVARING JeeGee Vastgoed heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan in projecten van uiteenlopende grootte en intensiteit. Johan: ,,JeeGee Vastgoed heeft ook ervaring in het ontwikkelen en herontwikkelen van bedrijfsonroerend goed en monumentaal vastgoed. Wij hebben zowel rijksmonumenten als gemeentelijke monumenten herontwikkeld. Wilt u weten wat JeeGee Vastgoed voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. JeeGee Vastgoed staat altijd open voor kansen en mogelijkheden!”

Tekst: Peter Beijer

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.