Grote belangstelling Cannenburgerpark

| 195 woorden | 1 minuut leestijd

Op zaterdag 27 februari zijn JeeGee Vastgoed en de architect van het plan in gesprek geweest met een grote groep omwonenden, woningzoekenden en andere geïnteresseerden over het project ‘Cannenburgerpark’.

Omdat het ontwerp van de nieuwe woonomgeving samen met de omgeving wordt gemaakt, is aan hen gevraagd mee te denken over de herinrichting van het bedrijfsterrein op de Cannenburgerweg/hoek Herenweg in Ankeveen. Op deze dag waren brainstormwandelingen gepland, waarvoor men zich kon aanmelden. Hiervoor was een grote belangstelling. Tijdens deze brainstormwandelingen werden de onderwerp dromen, wensen, zorgen en andere aandachtspunten voor het ontwerp besproken.

De brainstormwandelingen zijn een onderdeel van het participatietraject, dat gestart is op 15 februari. In het weekend hier voorafgaand, hebben omwonenden binnen een straal van 500 meter van het terrein een meedenkkrant ontvangen met daarin een enquête die bestond uit een aantal vragen. Tijdens deze ‘meedenkperiode’, die duurt t/m 31 maart, worden er verschillende activiteiten georganiseerd om tot de meest optimale invulling van het gebied te komen.

Meer informatie?
Bekijk de website www.cannenburgerpark.nl voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over onze andere projecten of heeft u een andere vraag? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.