JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
217 woorden
1 minuten leestijd

Feestelijke oplevering Pakhuys Laren

Op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni vond de bouwkundige oplevering van de zeven woningen aan de Caliskamp in Laren plaatsen. De woningen hebben de stijl gekregen van de vroegere pakhuizen en bieden een garantie voor ruimte, comfort en rust.

Er werd uitgebreid stilgestaan bij dit heugelijke moment. Op woensdag 29 juni ontving één van de kopers van de ontwikkelaar Johan Zijtveld van JeeGee Vastgoed en aannemer Gerrit de Bruin van Van Driesten Harskamp een symbolische sleutel van 1,5 meter en twee heerlijke flessen rosé. Op donderdag 30 juni vond er bij het project een feestelijke receptie plaats waarvoor alle nieuwe bewoners en direct betrokken partijen waren uitgenodigd. Dankzij het mooie weer en de feestelijke aankleding werd dit een gezellige middag.   

Het project Pakhuys Laren is een uniek concept bestaande uit zes pakhuiswoningen waarvan één pakhuiswoning bestaat uit twee sociale huurappartementen. De koopwoningen hebben een patiotuin en een balkon. Bij de sociale huurappartementen krijgen de nieuwe bewoners een patiotuin of een balkon. De vijf pakhuiswoningen hebben twee eigen parkeerplekken tot hun beschikking in de ruime parkeergarage die gesitueerd is onder de woningen. Uiteraard zijn alle woningen gasloos gebouwd en voldoen zij aan de hoogste duurzaamheidseisen. Een uniek staaltje architectuur en ook vakmanschap van de aannemer en de onderaannemers.

Dit project was een unieke samenwerking tussen ontwikkelaar JeeGee Vastgoed, Roodbeen architectuur, aannemer Van Driesten Harskamp en ID Woningmakelaardij uit Hilversum.

Nieuwsoverzicht