JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
169 woorden
1 minuten leestijd

Viering diepste punt Wonen aan 't Laantje Loosdrecht

Op een zonovergoten bouwplaats vierden wij op vrijdag 8 maart samen met aannemer Van Driesten Harskamp het “diepste punt” van project Wonen aan ’t Laantje aan de Luitgardeweg in Loosdrecht. Waar normaal alleen bij het hoogste punt en de oplevering stil wordt gestaan, vierden we het moment dat de vloer van de parkeergarage van het appartementengebouw klaar was.

Zo’n 100 genodigden zoals de kopers, (oud)raadsleden, de aannemer en andere nauw betrokkenen stonden stil bij dit feestelijke moment. Naast directeur Johan Zijtveld, namen ook Ron de Haan (wethouder Ruimtelijke Ordening gemeente Wijdemeren) en Maarten van Gessel (directeur/bestuurder woningcorporatie G&O) het woord en benadrukte zij dat de vraag naar betaalbare woningen ook in de gemeente Wijdemeren hoog is.

Het nieuwbouwproject Wonen aan ’t Laantje bestaat uit een appartementencomplex van vier woonlagen, waarbij de vierde woonlaag terug ligt ten opzichte van de overige woonlagen, met in totaal 49 appartementen en een parkeergarage. Woningcorporatie G&O heeft 15 sociale huurappartementen in dit nieuwbouwproject afgenomen, die worden aangeboden aan starters en kleine huishoudens in de gemeente Wijdemeren.

Nieuwsoverzicht