JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
374 woorden
2 minuten leestijd

JeeGee Vastgoed: Transformeren met visie en ervaring

Ontwikkeling pand Birkstaete tot veelzijdig wooncomplex
Een gesprek met Johan Zijtveld, de bevlogen directeur/eigenaar van JeeGee Vastgoed uit Oud-Loosdrecht, biedt een fascinerende inkijk in zijn bedrijf en visie op de huidige woningmarkt. De sympathieke ondernemer heeft de focus op (binnen)stedelijke (her)ontwikkeling in de regio Gooi en Vechtstreek, de Utrechtse Heuvelrug en het Eemland.

JeeGee Vastgoed, oorspronkelijk gestart als eenmanszaak, heeft inmiddels een team van vier man. Johan: ,,Ons bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid, onze ambitie ligt altijd bij het realiseren van prachtige projecten. Projectontwikkeling is een breed begrip dat draait om het harmonieus inpassen van gebouwen in hun natuurlijke en stedelijke omgeving.”

Herontwikkeling
,,Wij hebben ruime ervaring in projecten van uiteenlopende grootte en intensiteit, waaronder de herontwikkeling van bedrijfsonroerend goed en monumentaal vastgoed. Wij staan daarbij altijd open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik mag verklappen dat hier in Soest binnenkort ook een bekend pand een nieuwe bestemming krijgt. Het is mooi dat SO Soest via deze pagina de primeur krijgt. Want uiteraard draag ik de club een warm hart toe.”

Nieuwe hoofdstuk voor Birkstaete, wonen op een bijzondere plek
Het pand Birkstaete, op de hoek van de Van Lenneplaan en de Birkstraat, is sinds 1980 in gebruik als kantorencomplex. Het gebouw, op de plek waar ooit de remise van busonderneming W.C. Tensen was gevestigd, wordt door Johan en zijn team getransformeerd tot een eigentijds wooncomplex. De naam van het gebouw krijgt een moderne naam met een knipoog naar het verleden. ,,Maar ik laat jullie nog even in spanning wat dat betreft”, vertelt Johan met een glimlach. ,,Wij zijn heel trots dat we dit stuk Soest mogen herinrichten.”

Hett nieuwe wooncomplex krijgt volgens Johan 32 appartementen verdeeld over verschillende categorieën, waaronder negen sociale huurappartementen, zes sociale koopappartementen, zes middensegment koopappartementen en elf koopappartementen. Johan: ,,Met deze diversiteit aan woningen creëren wij een thuis voor mensen met verschillende behoeften en levensstijlen, terwijl ze genieten van alle voordelen en voorzieningen in het mooie Soest-Zuid.”

Voor meer informatie over dit woonproject op de Birkstraat 95, maar ook voor de kansen voor uw eigen vastgoedproject, kunt u contact opnemen met JeeGee Vastgoed via www.jeegeevastgoed.nl. U kunt ook een e-mail sturen naar info@jeegeevastgoed.nl. JeeGee Vastgoed staat klaar om nieuwe hoofdstukken te schrijven in vastgoedontwikkeling.

Tekst en foto: Peter Beijer

Nieuwsoverzicht