JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
219 woorden
1 minuten leestijd

Gemeenteraad keurt plan Noordereinde 249 's-Graveland goed

Meer dan 2 jaar ná de participatiebijeenkomst voor de direct omwonenden, werd op woensdag 10 april jongstleden het nieuwbouwplan van 3 drie semi-vrijstaande gezinsvilla's aan het Noordereinde 249 in 's-Graveland in commissie Ruimte en Economie van de gemeente Wijdemeren besproken. Zij waren positief en daarmee werd het nieuwbouwplan als hamerstuk bij de gemeenteraad voorgelegd.

Op donderdag 18 april vond de gemeenteraadsvergadering plaats en werd het nieuwbouwplan als hamerstuk behandeld. Omdat dit plan viel onder de provinciale verordening die gold van 01-01-2023 t/m 31-12-2023 werd door de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) afgegeven. Deze verklaring is een bindend advies voor het verlenen van een omgevingsvergunning. Met het afgeven van deze verklaring start ook de formele procedure. 

Aan het Noordereinde 249 in 's-Graveland wordt, de inmiddels leegstaande, loods van You & Me gesloopt en worden er 3 drie semi-vrijstaande gezinsvilla's gebouwd. De naastgelegen prachtige jugendstill villa is geen onderdeel van het nieuwbouwplan. De 3 gezinsvilla's sluiten qua architectuur goed aan bij de omliggende bebouwing en het dorpse karakter van 's-Graveland.

Binnenkort wordt er gestart met de verkoopvoorbereidingen en wordt er een projectwebsite gelanceerd. Houd de nieuwsbrief en de sociale media van JeeGee Vastgoed in de gaten, zodat u op de hoogte gehouden wordt over de laatste ontwikkelingen. Mocht u interesse hebben in één van de woningen, laat hier uw gegevens achter.

Nieuwsoverzicht