51 appartementen aan ’t Laantje in Loosdrecht

Nabij het gezellige centrum van Nieuw Loosdrecht ontwikkelen wij een nieuw gebouw met 51 appartementen. Alle appartementen krijgen een eigen ondergrondse parkeerplaats.

Het gebouw wordt gerealiseerd dicht bij het Bos van Sprenger. Een groen stukje Nieuw Loosdrecht dat extra aandacht behoeft en groen moet blijven. Samen met Copijn uit Utrecht zorgen wij voor de volledige instandhouding van de vaak monumentale bomen. Sterker nog; de rand van het bosje zal worden hersteld en waar nodig versterkt.

Van de 51 appartementen zullen er 18 worden aangeboden in de sociale huur of koop. Elf appartementen komen in de vrije sectorhuur. De overige appartementen zullen worden verkocht. DE appartementen hebben een grootte van 80 tot 110 m2 BVO.

Op woensdag 27 mei 2020 is het plan behandeld in de commissie Ruimte van de Gemeente Wijdemeren. Er waren diverse insprekers uit de directe omgeving die hun zorg uitten en die aangaven niets in dit plan te zien. Hierdoor heeft de politiek besloten om het plan te laten aanpassen om meer tegemoet te komen aan de bezwaren van de omwonenden. Op dit moment kijkt de architect naar de noodzakelijke aanpassingen om de privacy van de direct omwonenden meer te waarborgen. De verwachting is dat een aangepast plan in het najaar van 2020 opnieuw wordt behandeld.

Uiteraard zullen de appartementen gasloos worden gebouwd en zullen de duurzaamheidsaspecten een belangrijke rol gaan spelen.  Nu al interesse? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier!