51 appartementen aan ’t Laantje in Loosdrecht

Nabij het gezellige centrum van Nieuw Loosdrecht ontwikkelen wij een nieuw gebouw met 51 appartementen. Alle appartementen krijgen een eigen ondergrondse parkeerplaats.

Het gebouw wordt gerealiseerd dicht bij het Bos van Sprenger. Een groen stukje Nieuw Loosdrecht dat extra aandacht behoeft en groen moet blijven. Samen met Copijn uit Utrecht zorgen wij voor de volledige instandhouding van de vaak monumentale bomen. Sterker nog; de rand van het bosje zal worden hersteld en waar nodig versterkt.

Van de 51 appartementen zullen er 18 worden aangeboden in de sociale huur of koop. Elf appartementen komen in de vrije sectorhuur. De overige appartementen zullen worden verkocht. DE appartementen hebben een grootte van 80 tot 110 m2 BVO.

Op dit moment heeft het college van B&W haar principemedewerking uitgesproken en is er op maandag 9 december een inloopavond voor omwonenden en belangstellenden. De animo is in ieder geval erg groot.

Uiteraard zullen de appartementen gasloos worden gebouwd en zullen de duurzaamheidsaspecten een belangrijke rol gaan spelen. Naar verwachting zal de officiële verkoop medio 2020 van start gaan bij ID Makelaars uit Hilversum. Nu al interesse? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier!