Noordereinde 47 in 's-Graveland

Luxe wonen

aan het water

's-Graveland is een prachtig dorp met rijke historie in de gemeente Wijdemeren.

Gelegen tussen de uitgestrekte bossen, onder de rook van Hilversum.

Zeker voor natuur- en rustliefhebbers is dit dorp een ideale uitvalsbasis.

Op een zeer mooie plek aan het Noordereinde in ‘s‑Graveland, worden twee moderne woningen met een klassieke twist gerealiseerd. Deze passen uitstekend in de rest van het straatbeeld en hebben een aantal unieke elementen. Zo parkeert u op eigen terrein en krijgen de woningen een toogkap, waardoor heel veel ruimte ontstaat op de bovenste verdieping.

Begane grond
Hier bevindt zich een ruime woonkeuken met weids uitzicht over het water en toegang tot het terras. Ook vindt u hier een ruime berging, een separaat toilet en de trap naar de bovengelegen verdieping.

Eerste verdieping
Via de trap komt u in de ruime woonkamer van 35 m2 met een prachtig uitzicht op het water. Op deze verdieping bevind zich een van de drie slaapkamers, met een ruime badkamer.

Tweede verdieping
Via de ruime overloop bereikt u de twee ruime slaapkamers, met aan de voorzijde en aan de achterzijde uitzicht op het water. Tweede badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Op deze verdieping bevind zich ook een extra berging. Door de vorm van de kap wordt de ruimte volledig benut.

Dit plan is door Building Design Architectuur ontworpen. Er zal spoedig gestart worden met de bouw van deze twee unieke woningen.  

Interesse?
Na realisatie van deze woningen (medio 2022) zal de verkoop gaan starten. De verkoop ligt in handen van Veerman Makelaars uit Loosdrecht. Nu al interesse? Neem gerust contact met hen op.

* de getoonde afbeeldingen zijn sfeerimpressies en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.  

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.