• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Nieuws

Constructief gesprek met wethouders over cultureel centrum op de Brink

Niet een maar twee wethouders hebben donderdag 27 juni een “plezierig en constructief gesprek” gehad met Johan Zijtveld. De vastgoedondernemer en directeur van JeeGee Vastgoed kreeg de kans om zijn plannen voor een cultureel centrum met theater op de Brink in Baarn toe te lichten.

Binnenkort in verkoop: monumentale boerderij in Loosdrecht

Afgelopen jaar is de rijksmonumentale boerderij aan de buitenzijde volledig gerenoveerd. Zo is de complete dakconstructie vervangen, zijn waar nodig de luiken vervangen en is de complete buitenzijde geschilderd. Daarnaast zijn de mestputten weggehaald en dichtgestort en is het terrein opgeknapt en voorzien van een hekwerk.

Het unieke aan deze renovatie is dat alles is gebeurd conform de richtlijnen voor de renovatie van een rijksmonument. Er zijn ronde sporen toegepast voor de dakconstructie, er zijn dakramen toegepast die uitsluitend in monumenten worden gebruikt en met behulp van de modernste isolatietechnieken is de boerderij volledig geïsoleerd.

Binnenkort komt dit monument in de verkoop. De binnenzijde dient nog geheel te worden gerenoveerd. Bij de verbouwing van een rijksmonument zijn veel fiscale voordelen te verkrijgen. Informeer bij uw adviseur welke voor u van toepassing zijn. De verwachting is dat in mei 2019 de boerderij in de verkoop komt. Er bestaat ook de mogelijkheid om de boerderij gedeeltelijk te kopen. Op Funda volgt binnenkort de uitgebreide verkoopinformatie.

Bouwwerkzaamheden Futurum Building in volle gang

Ondertussen op het Kerkplein in Soest: volop activiteiten op de bovenverdieping. De strakke vorm van Futurum Building wordt steeds beter zichtbaar.

Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar. Van Wijk Makelaars uit Soest staat u graag te woord. Telefoonnummer: 035-6015050.

Jeegee Vastgoed in De Ondernemer Vertelt

In de uitgave “De Ondernemer Vertelt” komen diverse ondernemers uit Baarn en omstreken aan het woord. In de laatste editie is ontwikkelaar en directeur van JeeGee Vastgoed Johan Zijtveld geïnterviewd.

Klik hier voor pagina 1 van 2.

Klik hier voor pagina 2 van 2.

Pannenbier bij Estate Amalia

Woensdag 24 oktober vloeide het “Pannenbier” op de bouwplaats van Nieuwbouwproject Estate Amalia in Baarn. De werknemers van Bouwbedrijf van den Hengel en de toekomstige bewoners hebben getoost op het bereiken van het hoogste punt.

In het eerste kwartaal van 2019 kunnen de bewoners hun nieuwe woningen betrekken. Er is nog één appartement beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

Futurum Building wordt de eyecatcher van Soest

Johan Zijtveld woont in Loosdrecht, is actief voor de gelijknamige voetbalvereniging en sinds drie jaar is hij de eigenaar van JeeGee Vastgoed B.V. dat eveneens gevestigd is het Loosdrechtse. Maar ondanks de verbintenis met Loosdrecht voelt Johan zich ook prima op zijn plek in Soest. Vendelier van SO Soest worden was voor hem een logische stap. Iets doen voor het dorp waar hij al jarenlang werkt en waar veel vrienden en relaties van hem wonen was vanzelfsprekend voor de 45-jarige projectontwikkelaar.

Een belangrijk project van JeeGee Vastgoed dat ‘hoge ogen’ gaat gooien in Soest is de realisatie van Futurum Building; de verbouw van de huidige Rabobank tot een appartementencomplex. Voor Johan Zijtveld is de ontwikkeling van  Futurum Building een speciaal moment. Ooit had hij daar zijn werkplek. ,,Na de Rabobank ben ik in 2008 in de projectontwikkeling gegaan. Vanaf 2015 doe ik dat met mijn eigen onderneming. Met JeeGee Vastgoed B.V. zijn wij georiënteerd op de regio Gooi en Eemland en de Vechtstreek. Dat is ruim genoeg voor mij. Ik heb ervaring en mijn netwerk in deze regio.”

Johan heeft van het Futurum-project een lokaal project gemaakt. Het wooncomplex is getekend door architect Arjan Valk. Alex van Wijk is de verkopende makelaar en bouwbedrijf Van den Hengel gaat de verbouw realiseren.  ,,Ik ben een projectontwikkelaar die de realisatie van A tot Z wil volmaken. Dat begint dus met de promotie tot en met de oplevering en de verkoop. Voor alle facetten in het proces heb ik zoveel mogelijk lokale ondernemingen ingeschakeld. Dit gebouw is beeldbepalend voor Soest en daarom gaan veel Soester en regionale bedrijven hun aandeel leveren aan het spraakmakende Futurum Building. De uitstraling van het gebouw met grote balkons en een strakke en moderne vormgeving wordt de eyecatcher van Soest.”

Futurum Building heeft negen appartementen. Zeven van die te realiseren woningen zijn inmiddels verkocht. ,,Het zijn allemaal Soesters die hier gaan wonen”, vertelt Johan. ,,De laatste twee appartementen zijn nog te koop. De interesse is er, dus ik verwacht dat Futrum ‘uitverkocht’ zal zijn als op 1 januari gestart wordt met de verbouw van het Rabobankgebouw.”

Naast de negen appartementen op de eerste en de tweede verdieping is de begane grond ingeruimd voor kantoorruimte. Een deel van die ruimte is reeds verhuurd aan de Rabobank. Johan: ,,De huidige entree van de Rabobank wordt de entree voor de bewoners van Futurum. De Rabobank komt aan de linkerzijde van het pand, aan de rechterzijde komt nog 400 meter kantoorruimte.”

Tekst en foto: Peter Beijer – Woordvaardig

Waar komt de naam Pakhuys du Buy vandaan?

Inmiddels is de bouw van Pakhuys du Buy in volle gang. Maar waar komt de naam van dit project vandaan? Cees Roodnat is in de geschiedenis van deze locatie gedoken en achterhaalde waarom dit nieuwbouwproject deze naam heeft gekregen.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Bouwwerkzaamheden Pakhuys du Buy in volle gang

Geplaatst door Wim van Looijengoed op Dinsdag 3 juli 2018

De interesse voor ons project Pakhuys du Buy in Baarn was groot. De 8 nieuwbouw appartementen met een oppervlakte tussen de 50 m² en 60 m² zijn binnen mum van tijd verkocht. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Cascobouw door MBS uit Soest, hoofdaannemer Ter Reehorst uit Tienhoven.

Nieuwe projecten JeeGee Vastgoed

Komende maanden worden een aantal nieuwe projecten opgestart binnen JeeGee Vastgoed B.V. Zo zal er in het zuiden van het land worden gestart met de ontwikkeling van een aantal vrijstaande rietgedekte woningen. Deze woningen zullen worden vormgegeven door Building Design Architectuur uit Zenderen en worden gerealiseerd door Lichtenberg Bouwgroep B.V. uit Rijssen. Elke villa wordt uniek van opzet en zal naadloos aansluiten bij de lommerlijke omgeving. Grote kavels en een luxe afwerking zijn kernwoorden binnen dit project. Binnenkort volgt er meer gedetailleerde informatie.

In het centrum van Nieuw Loosdrecht wordt in 2018/2019 een bestaande winkel gesloopt en vervangen door een nieuwe winkel met 8 bovengelegen appartementen. Alle appartementen zullen worden verhuurd, voor meer informatie kunt u contact opnemen. Zo gauw de tekeningen door de welstandscommissie zijn goedgekeurd zullen ze worden gedeeld op de website

Tevens is JeeGee Vastgoed bezig met de ontwikkeling van ruim 40 appartementen in Loosdrecht, welke deels verkocht en deels verhuurd zullen gaan worden. Naar verwachting zal hier in de tweede helft van 2018 meer informatie over komen. Ook deze informatie zal via de website worden gedeeld.

Mocht u nu al vragen hebben of wilt u meer informatie? Neem via de contactpagina contact met ons op.

Radiofragment Futurum Building Soest

Kort geleden is Johan Zijtveld van JeeGee Vastgoed geïnterviewd door Radio Soest. Aanleiding voor dit interview is de transformatie van het grotendeels leegstaande Rabobankgebouw aan het Kerkplein naar 9 prachtige appartementen.

Impressies renovatie Rijksmonument Loosdrecht gereed

In het centrum van Nieuw Loosdrecht is JeeGee Vastgoed B.V. eigenaar geworden van een uniek rijksmonument. Deze woning uit 1678 is een van de oudste woningen in Nieuw Loosdrecht en was jarenlang in gebruik als woning van een agrarisch bedrijf. Het monument is volledig gedateerd en zal worden voorzien van een compleet nieuwe geisoleerde rieten kap.

Bouwbedrijf Lichtenberg B.V. uit Rijssen verzorgt de renovatie van de buitenzijde. Het dak zal worden opgebouwd conform de voorschriften die gelden voor een monument maar met gebruik van nieuwe materialen en technieken. Nadat de buitenzijde compleet is vernieuwd zal ook het omliggende erf een facelift krijgen waarna het monument zal worden verkocht.

De impressies laten zien hoe het eindresultaat er uit zal komen te zien. Wij zijn er erg trots op!

Futurum Building in de Soester Courant

De overname van het Rabobank gebouw aan het Kerkplein in Soest door JeeGee Vastgoed is niet onopgemerkt gebleven. De Soester Courant heeft in de laatste editie aandacht besteed aan dit nieuwe project.

In het artikel wordt uiteengezet hoe het nu grotendeels leegstaande pand een nieuwe bestemming krijgt. Op de eerste en tweede verdieping worden negen luxe appartementen gerealiseerd. De benedenverdieping wordt door de Rabobank (terug)gehuurd zodat de baliefunctie daar behouden blijft.

Nieuw project: Futurum Building in Soest

Bovenstaande impressie is nog een render van de architect en zal op onderdelen nog worden aangepast. Wel geeft deze impressie een goed beeld van de uitstraling van het gebouw. Binnenkort volgen er meer uitgewerkte impressies en plattegronden op onze site.

In 2018 zal JeeGee Vastgoed B.V. het voormalige hoofdkantoor van de Rabobank Soest Baarn Eemnes aan het Kerkplein in Soest gaan transformeren tot een commerciële plint met 9 bovenliggende luxe appartementen. Gezien de ruime parkeerkelder die al aanwezig is kunnen toekomstige bewoners uitstekend parkeren en wonen ze straks in een luxe woonomgeving aan de rand van het centrum van Soest.

In de commerciële plint heeft de Rabobank 300m2 gehuurd waar men haar prominente positie binnen Soest kan blijven handhaven. De transformatie van dit pand is getekend door Valk architecten uit Soest, de aankoopbegeleiding en de uiteindelijke verkoop van de appartementen is in handen van Van Wijk Makelaars uit Soest en de bouw zal worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Van den Hengel, eveneens uit Soest.

Gezien de jarenlange werkervaring die JeeGee Vastgoed heeft binnen Soest zal zoveel mogelijk worden gekozen voor lokale partijen die bij de transformatie assisteren.

De animo voor de appartementen is nu al enorm. Op zich geen wonder; een prachtige woonomgeving op loopafstand van het centrum, zeer ruime appartementen die allen worden voorzien van grote balkons, een luxe afwerking en uitstekende parkeervoorzieningen maken dit een gewilde plek. Ook voor de te huren commerciële ruimte van ongeveer 425 m2 bestaat al ruime belangstelling.

De nieuwe naam voor het gebouw wordt Futurum Building. Binnenkort volgt er meer informatie. Als u nu al meer informatie wenst dan kunt u altijd contact opnemen via onze contactpagina.

Bestemmingsplan ’t Laantje onherroepelijk

In het centrum van de kern Nieuw Loosdrecht worden op een ruim bemeten perceel van 2000m² drie vrijstaande rietgedekte villa’s ontwikkeld. De woningen kenmerken zich door hun luxe afwerking, de centrale maar vooral rustige ligging in de dorpskern, de ruime tuin op het zuiden en de prachtige architectuur.

Op dit moment is het bestemmingsplan onherroepelijk en is de omgevingsvergunning ingediend. De verwachting is dat de sloop zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2018 waarna Lichtenberg zal starten met de bouw van deze drie prachtige villa’s. De verkoop is in deskundige handen van ID Makelaars uit Hilversum (035 – 642 44 74).

Verkoop project Wonen aan de Horndijk gestart

Op een unieke locatie aan de Horndijk in Loosdrecht worden twee prachtige, luxe afgewerkte villa’s met rieten kap ontwikkeld. De uitstraling, de grootte, de locatie en de gunstige prijzen vormen tezamen een uniek aanbod waarvan u wellicht al jaren droomt. De nieuw te bouwen villa’s hebben een woonoppervlakte van ruim 225 m2 en kunnen dus beslist zeer royaal genoemd worden!

Bezoek voor meer informatie de projectwebsite: wonenaandehorndijk.nl

Nog 2 te koop: Estate Amalia in Baarn

Nog 2 te koop! 4 hoogwaardig afgewerkte villa-appartementen op een unieke locatie in hartje Baarn.

De luxe van gelijkvloers en vrijstaand wonen op deze bijzonder plek is ongeëvenaard. De villa-appartementen kenmerken zich door ruime balkons op het zuiden, grote raampartijen rondom, 2 overdekte parkeerplaatsen per appartement, luxe Siematic keuken, vloerverwarming en een complete badkamer.

Meer informatie? Bezoek de projectwebsite estate-amalia.nl. Houd ook de Facebookpagina in de gaten!

Start bouw Herenweg Breukeleveen begonnen!

Alle woningen van het project Herenweg in Breukeleveen zijn verkocht!

Op een werkelijk schitterende locatie, aan het einde van Breukeleveen bevindt zich een prachtige plek waar wij binnenkort drie vrijstaande villa’s gaan realiseren. Met een eigen uitvaart naar de Loosdrechtse Plassen, een schitterend uitzicht over de weilanden en polders en in de nabijheid van de voorzieningen, is dit met recht een droomlocatie.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Inmiddels is Ter Reehorst uit Tienhoven gestart met de werkzaamheden. De verwachting is dat de woningen medio 2018 worden opgeleverd.

JeeGee Vastgoed heeft een nieuwe website!

De website van Jeegee Vastgoed is in een nieuw jasje gestoken! De oude website voldeed niet meer aan de huidige eisen. Onze partner PronkWebsites heeft zorg gedragen voor een frisse, overzichtelijke nieuwe website. De nieuwe website is volledig “responsive” waardoor de gebruiksvriendelijkheid op zowel desktop, tablet als mobiel aanzienlijk is verbeterd.