• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Nieuwe projecten

Op dit moment heeft JeeGee Vastgoed B.V. een gevulde orderportefeuille. We zijn volop bezig met de uitontwikkeling van Het Achtererf; een nieuwe kleinschalige woonwijk in het centrum van Nieuw Loosdrecht waar naast grondgebonden woningen ook kleine startersappartementen en grotere levensloopbestendige woningen zullen verrijzen. Het is de bedoeling dat de plannen in de zomer van 2019 worden gepresenteerd aan de omwonenden en belangstellenden waarna de procedure voor de wijziging van het bestemmingsplan zal beginnen. De animo voor het plan is nu al groot; de Gemeente Wijdemeren kampt met een grote vraag naar woningen en appartementen en met Het Achtererf wordt er naadloos ingespeeld op deze nog steeds groeiende behoefte. De architectuur is in handen van H&E uit Hilversum.

Binnenkort zal er op de Horndijk in Oud Loosdrecht worden gestart met de sloop en realisatie van twee prachtige vrijstaande villa’s welke direct zijn gelegen aan de Vuntusplas. Beide woningen zijn ontworpen door Building Design uit Borne en zullen worden gebouwd door Lichtenberg Bouwgroep uit Rijssen. De woningen worden gekenmerkt door luxe en ruimte en passen naadloos in de prachtige omgeving. Binnenkort komen er op deze website beelden van de voortgang.

Daarnaast is de planvorming bijna gereed voor 48 appartementen in het centrum van Nieuw Loosdrecht. Ook hier zullen bewoners en belangstellenden in de loop van 2019 worden geinformeerd, alle appartementen kennen een parkeervoorziening ondergronds. De appartementen zullen gasloos worden gebouwd en voldoen uiteraard aan de meest recente duurzaamheidseisen. Binnenkort komt er op deze website meer informatie over dit prachtige project. Architectuur is in handen van Valk architecten uit Soest.

In het winkelgebied zijn de voorbereidingen volop aan de gang voor een nieuwe retailstrip met een aantal appartementen. Alle appartementen zullen worden verhuurd, deels in de sociale sector en deels in de zogenaamde middel dure huur.

In Soesterberg zijn we bezig met de planvorming voor 20 woningen die op de plek komen van een bestaand bedrijfsgebouw. De woningen zullen modern worden vormgegeven en kennen grote kavels. Architectuur is in handen van Building Design uit Borne. Binnenkort meer hierover.

Daarnaast zijn we (gedelegeerd) bezig met de ontwikkeling van een nieuw gezondheidscentrum met bovenliggende appartementen in het centrum van Rhenen. We zijn volop bezig met de planvorming en de verwachting is dat de Gemeenteraad binnenkort haar fiat geeft voor dit mooie project. De architectuur wordt verzorgd door Luik Architecten uit Baarn.

Naast bovengenoemde projecten zijn we volop bezig met de acquisitie van nieuwe terreinen. Als u vragen heeft, een woning zoekt of de mogelijkheden wilt weten van herontwikkeling van uw terrein, neem dan via de contactpagina contact met ons op.