• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Nieuwe projecten

Op dit moment heeft JeeGee Vastgoed een goed gevulde orderportefeuille.

Aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg ontwikkelt JeeGee Vastgoed het voormalige Mondilederterrein met de bijbehorende opstallen. De bedoeling is dat hier 6 betaalbare, 12 tweekappers en 8 vrijstaande woningen zullen verrijzen, allen in een moderne en kubistische architectuur.  De architectuur van deze woningen is in deskundige handen van Building Design Architectuur uit Borne.

In het centrum van Nieuw Loosdrecht zullen op de voormalige plek van Electroworld Van Melsen en de naastliggende panden, 39 appartementen en een Retail strip worden gerealiseerd. De architectuur ligt in de deskundige handen van H&E Architecten uit Hilversum. Op dit moment worden de plannen ambtelijk getoetst. Het is de bedoeling om begin 2020 met deze plannen een inloopavond te organiseren.

Net buiten Soest zijn wij aan de Amersfoortsestraat druk bezig met de ontwikkeling van ongeveer 26 woningen. Vrijstaande villa’s, tweekappers en enkele kleinere betaalbare woningen. Het voormalige bedrijventerrein zal worden aangepast qua bestemming aan de woningbouw. De architectuur is in handen van Building Design uit Borne.

In Rhenen ontwikkelen wij een nieuw gezondheidscentrum met bovenliggende appartementen. Het nieuwe GZ is een must voor de plaats Rhenen en de omliggende kernen. De intentieovereenkomst is inmiddels getekend en er vindt op dit moment ambtelijke afstemming plaats over het definitieve woningbouwprogramma en stedenbouwkundige aspecten. Binnenkort volgt meer informatie op onze site. De architectuur voor dit plan wordt verzorgd door Luik architecten uit Baarn.

Naast bovenstaande projecten zijn wij continue in gesprek en op zoek naar nieuwe (binnenstedelijke) locaties. Of het gaat om een klein perceel of een grotere ontwikkeling, JeeGee Vastgoed heeft de expertise en de flexibiliteit om ieder project tot een succes te maken!! Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.