• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Nieuwe projecten

Op dit moment heeft JeeGee Vastgoed een goed gevulde orderportefeuille.

Twee herenhuizen ‘s Graveland

Op een mooie plek aan het Noordereinde in ’s Graveland ontwikkelt JeeGee Vastgoed een dubbel herenhuis. Dit door Building Design ontworpen plan zal worden gerealiseerd door Presolid Home uit Enter. Deze specialist op het gebied van HSB woningen biedt een zeer hoge kwaliteit en een uitzonderlijk hoog afwerkniveau. Daarnaast is de bouwtijd kort, is de woning extra duurzaam en zijn de opties waar je als koper uit kunt kiezen eindeloos. Beide herenhuizen kennen een inpandige parkeeroplossing voor 2 auto’s.

De woningen zullen naar verwachting in januari 2021 worden verkocht door Veerman Makelaars uit Loosdrecht.

Nu al interesse of vast een sneak preview? Neem contact op met Len Veerman of vul op deze site het contactformulier in.

Soesterberg

Aan de Amersfoortsestraat ontwikkelt JeeGee Vastgoed 23 woningen, waarvan 5 in het betaalbare segment. Samen met Building Design uit Borne en bureau Son uit Putten is hier een plan ontwikkeld wat naadloos aansluit bij het groene landschap. De woningen zullen “natuurinclusief” worden gebouwd; er is aandacht voor de omgeving, het groen staat centraal en de woningen vormen als het ware een naadloze overgang binnen de natuur. De verkoop zal in handen zijn van Van Wijk Makelaars uit Soest. Binnenkort volgen er op onze site meer beelden en impressies. Nu al informatie? Zoek contact via onze website.

Rhenen

In Rhenen ontwikkelen wij een nieuw gezondheidscentrum met bovenliggende appartementen. Het nieuwe GZ is een must voor de plaats Rhenen en de omliggende kernen. De intentieovereenkomst is inmiddels getekend en er vindt op dit moment ambtelijke afstemming plaats over het definitieve woningbouwprogramma en stedenbouwkundige aspecten. Binnenkort volgt meer informatie op onze site. De architectuur voor dit plan wordt verzorgd door Luik architecten uit Baarn.

Cannenburgerweg / Herenweg Ankeveen

Op de hoek Cannenburgerweg/Herenweg ontwikkelt JeeGee Vastgoed de terreinen van garagebedrijf Van Rijn (voorheen garage Neef). Binnen afzienbare tijd wordt de buurt in gelegenheid gesteld om input te leveren voor dit plan, waar het idee is om grondgebonden rijwoningen en appartementen toe te voegen. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Naast bovenstaande projecten zijn wij continue in gesprek en op zoek naar nieuwe (binnenstedelijke) locaties. Of het gaat om een klein perceel of een grotere ontwikkeling, JeeGee Vastgoed heeft de expertise en de flexibiliteit om ieder project tot een succes te maken!! Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.