• Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

  • Futurum Building

    Een prachtig project in Soest

Nieuwe projecten

Op dit moment heeft JeeGee Vastgoed een goed gevulde orderportefeuille. In Wijdemeren zijn we volop bezigt met de ontwikkeling van de nieuwe wij Het Achtererf; een kleinschalige woonwijk gelegen tussen het Hallickveld en de Nieuw Loosdrechtsedijk. In samenwerking met H&E architecten uit Hilversum wordt hier een plan ontwikkeld met startersappartementen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande villa’s. De nieuwe wijk krijgt een dorps karakter met veel water en groen. Passend binnen de kern van Loosdrecht. Er zijn al een aantal sessies geweest met omwonenden. De verwachting is dat in december 2019 of januari 2020 een nieuwe inloopavond wordt gepland om omwonenden en belangstellenden op de hoogte te brengen van de plannen.

Net buiten het centrum van Nieuw Loosdrecht zijn wij bezig met de ontwikkeling van 51 appartementen. Deze appartementen zullen deels in de sociale huur worden aangeboden, deels vrije sectorhuur en het overige deel zal worden verkocht. Onder het gebouw komt een grote parkeerkelder zodat de overlast qua auto’s voor de omgeving te verwaarlozen is. Inmiddels heeft het college van B&W haar medewerking toegezegd. Op dit moment bereiden wij een inloopavond voor die in december 2019 zal worden gehouden. De architectuur is in handen van Valk architecten uit Soest. Kenmerkend voor deze appartementen zijn de natuurlijke materialen, de naadloze inpassing in de groene omgeving en de duurzaamheid. Uiteraard wordt het complex gasloos gebouwd.

In het centrum van Nieuw Loosdrecht zullen op de voormalige plek van Electroworld Van Melsen en de naastliggende panden, 39 appartementen en een Retail strip worden gerealiseerd. De architectuur ligt in de deskundige handen van H&E Architecten uit Hilversum. Op dit moment worden de plannen ambtelijk getoetst. Het is de bedoeling om begin 2020 met deze plannen een inloopavond te organiseren.

Net buiten Soest zijn wij aan de Amersfoortsestraat druk bezig met de ontwikkeling van ongeveer 26 woningen. Vrijstaande villa’s, tweekappers en enkele kleinere betaalbare woningen. Het voormalige bedrijventerrein zal worden aangepast qua bestemming aan de woningbouw. De architectuur is in handen van Building Design uit Borne.

In Rhenen ontwikkelen wij een nieuw gezondheidscentrum met bovenliggende appartementen. Het nieuwe GZ is een must voor de plaats Rhenen en de omliggende kernen. De intentieovereenkomst is inmiddels getekend en er vindt op dit moment ambtelijke afstemming plaats over het definitieve woningbouwprogramma en stedenbouwkundige aspecten. Binnenkort volgt meer informatie op onze site. De architectuur voor dit plan wordt verzorgd door Luik architecten uit Baarn.

In Kortenhoef zijn we bezig met de herontwikkeling van de bestaande jachthaven De Ankerplaats. De bedoeling is dat de huidige jachthaven plaatsmaakt voor 5 nieuwe vrije sector woonschepen en 3 woonschepen die in de sociale sector vallen. Daarnaast wordt de bestaande bedrijfswoning gesloopt en vervangen voor nieuwbouw. Het college van B&W heeft haar goedkeuring gegeven aan het plan. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet voor de te voeren bestemmingsplanprocedure.

Naast bovenstaande projecten zijn wij continue in gesprek en op zoek naar nieuwe (binnenstedelijke) locaties. Of het gaat om een klein perceel of een grotere ontwikkeling, JeeGee Vastgoed heeft de expertise en de flexibiliteit om ieder project tot een succes te maken!! Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.