Cannenburgerpark in Ankeveen

Op het bedrijfsterrein van garagebedrijf Van Rijn (voorheen garage Neef) komt op de kruising van de Cannenburgerweg en Herenweg een nieuwe kleinschalige woonfunctie, het Cannenburgerpark. 

De eigenaar stopt op dit terrein met de bedrijfsactiviteiten, waardoor er mogelijkheden ontstaan voor een nieuwe invulling van het gebied. Een wenselijke ontwikkeling, omdat het terrein is verouderd en vervuild. 

De omgeving heeft het afgelopen jaar meegedacht over het ontwerp van het Cannenburgerpark. In dit plan komen in totaal 32 wooneenheden:
- 14 sociale appartementen (sociale koop);
- 11 grondgebonden woningen;
- 5 luxe appartementen;
- twee-onder-een-kapwoning.

Het voorlopig ontwerp wordt door middel van een vergunningsaanvraag ingediend bij de gemeente Wijdemeren. Deze wordt op 1 februari 2022 in de Raadcommissie behandeld en na goedkeuring vrijgegeven voor procedure. Na de formele inspraakperiode wordt de omgevingsvergunning verleend en kan er worden gestart met de verkoop en de realisatie van het project.

Meer informatie?
Heeft u vragen over het project Cannenburgerpark? Stuur ons gerust een e-mail: info@cannenburgerpark.nl.
Voor meer informatie over het project, bekijk de projectwebsite www.cannenburgerpark.nl

Wilt u meer informatie over onze andere projecten? U kunt ons op verschillende manieren bereiken, bekijk daarvoor onze contactpagina.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* Website URL
* Voornaam
* Achternaam
* E-mailadres

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in de privacyverklaring.