Loosdrecht

Afgelopen jaar is de rijksmonumentale boerderij aan de buitenzijde volledig gerenoveerd. Zo is de complete dakconstructie vervangen, zijn waar nodig de luiken vervangen en is de complete buitenzijde geschilderd. Daarnaast zijn de mestputten weggehaald en dichtgestort en is het terrein opgeknapt en voorzien van een hekwerk.

Het unieke aan deze renovatie is dat alles is gebeurd conform de richtlijnen voor de renovatie van een rijksmonument. Er zijn ronde sporen toegepast voor de dakconstructie, er zijn dakramen toegepast die uitsluitend in monumenten worden gebruikt en met behulp van de modernste isolatietechnieken is de boerderij volledig geïsoleerd.

Binnenkort komt dit monument in de verkoop. De binnenzijde dient nog geheel te worden gerenoveerd. Bij de verbouwing van een rijksmonument zijn veel fiscale voordelen te verkrijgen. Informeer bij uw adviseur welke voor u van toepassing zijn. De verwachting is dat in mei 2019 de boerderij in de verkoop komt. Er bestaat ook de mogelijkheid om de boerderij gedeeltelijk te kopen. Op Funda volgt binnenkort de uitgebreide verkoopinformatie.